Пятница, 26.04.2024, 21:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 28 » Як вибрати квартиру?
00:59
Як вибрати квартиру?

Ким би ви не були, чи то простим працівником, то великим босом, вам завжди буде хотітися після роботи прийти в будинок, в свій дім. Але, якщо у вас ще немає свого будинку, і ви живете з батьками або на орендованій квартирі – ця стаття саме для вас! Тут ми розповімо вам як правильно вибрати квартиру для себе і вашої родини. 
Будинок – з давніх пір був кращим місцем, тільки тут ви можете дійсно насолоджуватися тим, що вас оточує, адже на все це заробили ви! А що, якщо до вас приходять погані дядьки і кажуть, що нічого ви не купували цю квартиру і вона належить їм, що тоді? Звичайно ж, після цього слід звернутися до юристів, але, якщо угода про квартиру не була завірена нотаріусом – можете попрощатися зі своїми грошима.

І перше правило, яке я хочу вивести з цього випадку – обов'язково робіть угоду про покупку квартири тільки в присутності юриста! Звичайно, це буде коштувати вам додаткових грошей, зате потім ви не будете боятися, що до вас прийдуть і викинуть вас з вашої квартири. Купити квартиру — досить не проста задача!

Замовляйте дизайн інтер'єр квартири тут: VIZIMA-DESIGN.COM.UA.

Для початку ви подкопили грошей і дізнаєтеся ціни на ринку нерухомості про ту чи іншу квартиру. Її ціна залежить від таких факторів:
1. Район, в якому розташована ця квартира.
2. Зроблено в цій квартирі попередній ремонт.
3. Як давно був побудований будинок, в якому знаходиться ця квартира.

Це основні фактори вартості. Для того, що б купити хорошу квартиру самостійно може знадобитися дуже багато часу і сил, але якщо ж у вас є робота, і немає настільки вільного графіку, а є трохи грошей, які ви можете витратити на ріелторів – витрачайте, особливо якщо бажаєте придбати квартиру на кіпрі. Це значно полегшить ваше завдання. Але, раджу вам довіряти лише перевіреним компаніям, адже не раз були такі випадки, що покупців просто «кидали» на гроші. Ви звернулися до ріелторам в компанію, і через кілька днів ваше замовлення було оброблено, і вам представляють кілька варіантів.

Насамперед, починайте з самого дешевого, і йдіть до найдорожчого. Це дасть можливість об'єктивно порівнювати квартири. От ви вибрали квартиру по своєму бюджету, і ви готові укласти угоду. Як я вже говорив раніше, обов'язково витратьте гроші на юриста, тут буде доречно правило – скупий платить двічі! Ось угода укладена, і ви можете насолодитися затишком і атмосферою власного будинку, а як підібрати до нього інтер'єр я вам розповім в наступній статті!

 

Просмотров: 476 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz