Четверг, 25.04.2024, 21:11
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 28 » Як вибрати холодильник
23:24
Як вибрати холодильник

До вибору такої побутової техніки, як холодильник слід поставитися досить педантично. Адже він буде вам служити не один день, а довгі роки, тому Будинок рад допоможе своїм читачам у виборі холодильника.

Який же вибрати холодильник?

На сьогоднішній день вибрати холодильник не проблема, їх різновидам немає меж і однодверні, і з двома дверима, з морозильною камерою, без неї, вбудовувані і стаціонарні – вибирай будь-який. Будинок рад допоможе зробити правильний вибір.

Для початку Вам потрібно вирішити для себе, які цілі і функції має здійснювати ваш холодильник. Наприклад, якщо ви вибираєте холодильник для дачі, на яку приїжджаєте досить рідко і на короткий час, тоді в принципі вибирати холодильник з морозильною камерою не доцільно. Адже привезений мінімальний запас продуктів, на короткий відрізок часу, не буде вимагати заморозки, подумайте для такого випадку і над придбанням холодильника з невеликим низькотемпературним відділенням.

Поремонтувати ваш старий холодильник можна тут: dnepr.remfast.com.ua/remont-holodilnikov.htm.

 Холодильники такого типу дуже зручні для невеликих сімей, які рідко вдаються до заморожування продуктів. Ще купують їх для дач, лікарень, аптек і готелів. Однак якщо ви любитель запастися продуктами на тривалий час (часто купуєте продукти про запас), то підійде вам холодильник з двома дверима, однією з яких буде морозильна камера. 

 

Як розшифрувати маркування морозильної камери?

Маркування у вигляді зірочок мають морозильні камери, за ним можна визначити максимальну температуру охолодження, і тривалість допустимого зберігання продуктів. Одна зірочка (*) – 6 °С, строк зберігання заморожених продуктів 1-2 тижні. Дві – (* *) – 12 °С, від 1 до 1,5 місяців. Три зірочки (* * *) – 18 °З, від 3 до 6 місяців. Понад шести місяців продукти підлягають зберіганню в морозильних камерах з маркуванням чотири зірочки, причому одна з них виділена іншим кольором. 

За рахунок режиму «Заморожування» Super і відбувається процес такого тривалого зберігання. Такий режим необхідний для більш швидкого проходження температурної позначки -4 °C, так як вода в твердій фазі має найбільший обсяг, саме при такій температурі. Затримка на цій позначці, буде означати, що клітинна структура набагато більшої частини продукту зруйнується. Така посилена заморозка, дозволить запобігти нагрівання продуктів, що знаходяться поруч, внаслідок обміну теплом. 

Як визначитися з габаритними розмірами холодильника?

Для того, щоб визначити габаритні розміри холодильника, спочатку потрібно буде визначити майбутнє місце установки холодильника. Враховуйте розмір кухні, ширину дверних отворів, коридорів, сходових майданчиків або ліфта. Стандартна ширина холодильника 60см, але бувають і досить вузькі моделі – 40 см, і широкі у яких морозильна камера розташована збоку, найчастіше зліва, від холодильної камери. Їх габарити складають до 150 див.

Як правильно вибрати глибину холодильника?

Стандартна глибина холодильника становить 60 див. Вибирають її виходячи з глибини кухонного гарнітура і вже наявної кухонної побутової техніки.

Як правильно вибрати висоту холодильника?

Стандартна висота холодильника становить 150 – 200 див. Підбирають її з урахуванням зростання членів сім'ї і з візуальних міркувань. Якщо в сім'ї є літні люди або маленькі діти, то оптимальна висота вашого холодильника не повинна перевищувати 150см. Більш високі холодильники варто купувати для сім'ї з потребою зберігати багато продуктів. Звичайно, найбільш підходящим для таких сімей буде широкий холодильник, але якщо немає місця для розміщення широкого, є сенс вибрати більш високий холодильник.

Як правильно вибрати об'єм холодильника?

Для того, щоб правильно вибрати потрібний обсяг холодильника, потрібно враховувати Ваші індивідуальні особливості раціону харчування і склад сім'ї. Наприклад, для невеликої сім'ї з двох чоловік буває досить холодильника від 150л. А ось, для великої родини обсяги холодильника можуть бути і від 250л. Будинок рад допоможе зробити правильний вибір.

Просмотров: 642 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz