Пятница, 19.04.2024, 07:24
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 11 » Як вибрати керамічну черепицю
20:43
Як вибрати керамічну черепицю

За кордоном керамічна черепиця займає близько 86% ринку матеріалів для покрівлі. У Росії вона починає набувати заслужене визнання, проте споживачі вже змогли по достоїнству оцінити переваги керамічної черепиці: стильний і цікавий зовнішній вигляд, пожежобезпечність і міцність. Дах не доведеться ремонтувати протягом усього терміну експлуатації будинку. Виготовлення керамічної черепиці проходить три етапи: підготовчий етап, формування, а також випал черепка. Формовка може проходити штампувальним і стрічковим методами. При стрічковому методі формують стрічку, потім її розрізають на плитки, при штамповочном - черепичні плитки спресовуються в металевих формочках. Стрічкова плитка має пази виключно вздовж черепиці, а штамповочная - по всім сторонам. 
Вибираючи керамічну черепицю, варто звертати увагу, щоб у неї обов'язково були сертифікати, де б були прописані такі якості, як морозостійкість, водопоглинання, точність геометричних розмірів і міцність на вигин. 

За черепицею звертайтесь сюди: http://margon.kiev.ua/catalog .
Красива якісна черепиця за доступною ціною.

Однією з важливих характеристик, які впливають на довговічність такої черепиці, вважається її морозостійкість, яка формулюється ступенем влагопоглощенія, вона ж, в свою чергу, безпосередньо залежить від пористості і щільності самого матеріалу. Висока пористість підвищує водопроникність і навпаки, знижена пористість знижує водопроникність. Волога є одним з основних "руйнівників", так як при температурних перепадах волога, яка потрапляє в пори черепиці, замерзає і, збільшуючись в розмірах, з часом пошкоджує поверхню цього покриття. Крім цього, висока пористість підвищує водопроникність черепиці (можливість пропускати під тиском воду). Дані показники цілком і повністю залежать безпосередньо від процесу виробництва. Професіонали кажуть, що вологопоглинання черепиці високої якості не повинно бути вище 7% від загальної ваги плитки, в даному випадку покриття збереже надовго свої якості. 
Натуральна черепиця марки La Escandella відповідає всім сучасним вимогам, що робить її прекрасним будівельним матеріалом, який підходить для монтажу в різних приміщеннях: збереження тепла взимку, чудова шумоізоляція; низька нагреваемость влітку. Це дає можливість застосовувати керамічну черепицю фірми La Escandella практично в будь-якій зоні. Ніяке вплив навколишнього середовища не впливає на керамічну черепицю марки La Escandella. Ні сильний мороз, ні температурні перепади, ні спека - ніякі чинники не вплинуть на зовнішній вигляд цієї керамічної черепиці і зменшити термін її служби. Можна стверджувати, що керамічна черепиця марки La Escandella аналогів в своїй області не має.

Просмотров: 1050 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz