Четверг, 25.04.2024, 19:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 15 » Як вибрати картину для будинку?
20:38
Як вибрати картину для будинку?

Багато людей задаються досить цікавим питанням: яку вибрати картину і як правильно їх вибирати, щоб вона витончено вписалася в оздоблення приміщення?

Найважливіший і головний критерій до всіх картинам і портретів - необхідно уникати щоб вони були занадто великими і надмірно яскравими, тому що будуть втомлювати як вас, так і гостей, і створювати тяжкість.

Важливо враховувати мета цього приміщення, наприклад на кухні буде непогано виглядати натюрморт, в спальній кімнаті - заспокійливі ландшафти, а в кімнаті де завжди багато дітей - смішні малюнки або яскраві картини. Будьте помірні! Враховуйте розміри приміщення і картини. Швидше за все у великій кімнаті картина невеликих розмірів загубиться, а в маленькій кімнаті у вас не вийде зловити цілісність великої картини. Чи не намагайтеся встигнути за модою - картина або портрет насамперед повинен подобатися вам самим! Лікарі радять не розташовувати і не розвішувати в будинку картини зі сценами, в яких присутні: війни, бійки, вбивства, насильство, неспокійна буря, сильна стихія і сцени з похмурим або похмурим сюжетом. Також не забувайте що правильно вибрати потрібну картину - це ще півсправи, навіть сама як там не є чудова картина матиме не той вид якщо до неї неправильно підібрана рамка.

Замовляйте картини не дорого тут: купить картину в интернет магазине.

Якщо ховати картини від прямих сонячних променів, і використовувати підсвічування картин, або на стінах або на стелі - то це урізноманітнює ваші картини і додасть їм особливу "родзинку", що зробить їх більш чарівними для вашого гостя. Також картину важливо зберігати від вологості і протягів. Якщо в будинку незастеклённие картини то бережіть їх від потрапляння тютюну на них і від будь-якого забруднення - так вони швидко втратять свій колір і навіть форму.

Вітальня кімната - це кімната в якій досить простору для творчості. У ній можна розмістити не одну, і не дві, а можна дозволити трохи більше картин. Допускається можливість повісити картини або дотримуючись симетрію, або самим зробити організовану композицію. До питання як вибрати картину необхідно підійти з усією відповідальністю.

У вашому будинку повинні знаходитися тільки ті картини і портрети, які викликають у вас самих сильне наснагу, чудовий настрій, і навіть почуття гордості, адже картини у вашому будинку - це відтворення вашого сприйняття світу і естетичного смаку. Все повинно бути в міру, це відноситься як і картинам так і до портретів, не треба розвішувати їх на кожен порожній шматок стіни.

Просмотров: 555 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz