Четверг, 25.04.2024, 03:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 2 » Як вибрати кальян
23:03
Як вибрати кальян

Кальян являє собою прилад для куріння, який дозволяє не тільки фільтрувати, а й охолоджувати вдихається дим. Щоб зробити покупку кальяну зі знижкою, потрібно хоча б трохи знати, як правильно вибрати кальян. Чаша для тютюну (чилим) грає важливу роль для кальяну. У неї закладають тютюн, тому від е якості буде залежати і якість куріння. Якщо розмір чаші буде дуже маленький, то тютюн в ній швидко прогорить і кальяну надовго не вистачить.

Якщо чаша буде сильно глибокій і вузькій, то температура може бути недостатньою для прогріву нижнього шару тютюну, а верхній шар буде горіти. Тому ви повинні знати, чим глибше буде чаша для тютюну, тим довше ви будете курити кальян, а чим ширше буде чаша, тим більш насиченою буде смак.

Також потрібно знати, що для будь-якого з цих способів потрібно буде давати кальяну стільки спека, скільки йому потрібно, а це може прийти тільки з досвідом.

Замовляйте якісні кальяни за доступними цінами тут: Купить кальян.

Тютюн для кальяну грає важливу роль, тому цей важливий факт можна включити в пристрій кальяну. Адже якість куріння буде на 80% залежатиме від якості тютюну. Тому до вибору тютюну купується для кальяну потрібно підходити дуже ретельно.

Шахта для кальяну - це основна трубка, в якій остигає дим. Якщо дим в кальяні буде погано остигати, то ви ніколи не зможете відчути смак тютюну. А якщо дим буде занадто гарячий, то їм можна обпалити горло, тому, чим довше буде шахта, тим краще.

Колба для кальяну служить для того, щоб заливати в неї рідину, в якій буде остуджувати дим, зазвичай для цього використовують воду, але можна використовувати і молоко (воно пом'якшить смак) або алкоголь, який додасть хмелю під час куріння. Колби можуть бути сталевими, скляними і пластиковими.

Шланг для кальяну також як і чаша є витратним матеріалом, який час від часу потрібно міняти. Наприклад, термін життя шланга від 3 до 6 місяців. За цей час шланг накопичує в собі велику кількість нагару і з таким шлангом куріння кальяну втрачає свій смак. Шланг для кальяну можна мити, так як в нутрії є сталева пружина, яка починає іржавіти після зіткнення з водою.

Просмотров: 683 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz