Суббота, 20.04.2024, 06:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 17 » ЯК ВИБРАТИ ДЖИНСИ? КОРИСНІ І ЦІКАВІ ФАКТИ
00:51
ЯК ВИБРАТИ ДЖИНСИ? КОРИСНІ І ЦІКАВІ ФАКТИ

Гарна пара джинсів - це цілий гардероб! Їх можна поєднувати буквально з чим завгодно і при цьому завжди виглядати чудово. І саме через те, що джинси так важливі для більшості з нас, пошук нової пари перетворюється на справжню пригоду. На що варто звернути увагу, вирушаючи на «джинсову полювання»?

Чому вони так називаються?

Незважаючи на те, що сьогодні джинсові брюки шиють з деніму - спеціальним чином обробленого і забарвленого бавовни - свою назву вони отримали на честь зовсім іншого матеріалу. Ще в XVI столітті ткачі Генуї кілометрами продавали практичну і міцну тканину, спрацювали з котону, льону і вовни - торговці, не мудруючи лукаво, називали її «gean» або «jean» (джин) - «генуезька». Особливого поширення джин отримала в XVIII столітті, коли її повсюдно почали використовувати для виробництва робочої чоловічого одягу. Роба з генуезького матеріалу була практично неснашіваемой, комфортною і невибагливою у догляді. Приблизно в той же час почалося виробництво більш дешевого і практично аналогічного за якістю деніму, і традиційні штани робочого - jean pants, jeans, стали шити з нової, чисто Котонові мануфактури. Так відомий нам сьогодні джинс увійшов в історію під запозиченим ім'ям.

Вибирайте джинси тут: Джинсы киев.

А що за три букви на блискавки?

Якщо ви помічали, що на язичку «блискавки» ваших (або ще не ваших) джинсів практично завжди красується одна і та ж напис YKK, то, напевно, задавалися питанням, що вона означає. Yoshida Kogyo Kabushikikaisha - напевно, повний текст назви одного з найвідоміших виробників застібок-зіпером, компанії з обмеженою відповідальністю Yoshida, не помістився б на такому крихітному шматочку металу. З 1934 року ця японська корпорація виробляє надежнейшие «блискавки», тому в основному їх вибирають виробники джинсів, зацікавлені в тому, щоб їх товар прослужив вам якомога довше вірою і правдою.

 

Перед тим, як відправитися на шопінг: визначитеся, який тип джинсів вам потрібен

Багато бренди сьогодні винаходять власні стилі, крім того, мода диктує свої умови. Але існують три глобально-універсальних типу джинсів, узагальнюючих все їх різноманіття. це:

- Класичні джинси (classic або regular fit). Відрізняються «нормальної» посадкою пояса (тобто ремінь у них розташовується приблизно там, де у людини талія) і прямої або злегка розширеною формою штанин.

 

- Комфортні (relaxed або comfort fit) джинси. У них більш низька посадка і злегка мішкуватий вид - до числа комфортних відносяться ультрамодні сьогодні weekender і boyfriend jeans. Нерідко такі джинси трохи завужені донизу, що делет їх оптимальними для власниць пишних стегон.

 

- Облягаючі джинси (slim fit). Тут теж ніяких сюрпризів - це давно знайомі нам вузькі штани, що підкреслюють стегна і ноги.

 

Для того, щоб джинси сиділи

Традиційно джинси мають два розміри з позначками W (Waist) і L (Long). W це ширина, а L - довжина (наприклад, W29 L31). Зверніть увагу - деякі моделі і серії відрізняються тільки по ширині! Тоді джинси доведеться або підшивати, якщо стандартна довжина завелика, або зовсім відмовитися від придбання цієї моделі, якщо вона коротша, ніж вам потрібно. Плануючи носити джинси з каблуками, сміливо додавайте один розмір до довжини, щоб не виглядати «підстрелений».

Якщо ви вибрали для себе модель з низьким поясом, то теж додавайте один розмір, але до ширини, інакше не уникнути «скибочок», переважують через пояс. Вони з'являються не тому, що у вас багато чого зайвого на боках, а через те, що джинси скроєні, щоб здавлювати фігуру в самому невідповідному місці. Ох вже ця мода.

Для того, щоб джинси дійсно красиво сідали, в їх складі має бути близько 2% стрейч-матеріалу, наприклад, еластану або спандекса, причому незалежно від моделі. Так джинси спокусливо підкреслять те, що потрібно, і не обвіснут! Ще зверніть увагу на лінію поясу джинсів в «спокійному», т. Е. Ненадетом стані - вона повинна бути трохи вище ззаду і нижче спереду. Це означає, що джинси скроєні по фігурі.

Якщо, приміряючи джинси, ви помітили, що вам ніби щось тисне в паху, зніміть їх, вони вам не підходять. Це не розтягнеться і не состірается.

Уникайте джинсів світлих тонів (якими б красивими і модними вони не були), якщо вважаєте, що у вас є пара-друга зайвих кіло.

Не знаючи, що вибрати, приміряйте bootcut-джинси. Вони мають злегка занижену (але не кардинально) лінію талії, м'яко облягають стегна і трохи розширюються від коліна. Правильно підібрані за розміром штани-Буткат прикривають взуття приблизно на два пальці. Цей крій йде практично всім леді, він може бути названий жіночним і casual одночасно.

 

Підбираємо джинси, орієнтуючись на тип фігури

Ви висока і худорлява: для вас зшиті прилеглі джинси з прямими штанинами і злегка заниженою лінією талії. Таким плоским животиком гріх не похвалитися, а можливу худобу ніг замаскує крій штанин.

Ви Рубенсовская жінка: вибирайте більш вільні моделі, але уникайте складок. Ідеальні для вас джинси - сидять комфортно, але не мішкувато. Пам'ятайте про заборону на світлий денім, і не забудьте, що джинси, штанини яких темніше зовні і світліше всередині, зорово стрункою. Зверніть увагу на задні кишені - вони повинні бути великими і розташованими відносно близько один до одного.

Ви мініатюрна: тоді вам, навпаки, слід шукати джинси з невеликими задніми кишенями і більш високою лінією талії. Джинси на стегнах - не ваш варіант, вони візуально вкорочують фігуру.

У вас хлоп'яча фігура: якщо ви хочете надати їй якісь вигини і жіночність, вибирайте прямі джинси, звужені донизу. Вони змусять стегна виглядати більш повними.

У вас об'ємні сідниці: значить, ваш союзник - правильні задні кишені. Ні в якому разі не купуйте джинси з орнаментом або шиттям ззаду. Вам потрібні широкі видовжені кишені без додаткових деталей (гудзиків, блискавок та ін.).

Ваш живіт завеликий: приміряйте джинси з більш високою талією. Спочатку вони можуть здатися не такими зручними, особливо якщо ви звикли тримати животик «на волі», але постпенно ви звикнете і оціните переваги такого крою.

Просмотров: 488 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz