Четверг, 28.03.2024, 12:58
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 3 » Як стати моделлю
00:37
Як стати моделлю

Ви - володарка красивої фігури, яскравою, виразною зовнішності. Ви мрієте про світових подіумах і вважаєте, що кар'єра моделі - це ваше покликання? Тоді прислухайтеся до наших порад, які, можливо, зроблять з вас відому модель.

Є два способи почати модельну кар'єру. Самим простий - це познайомитися з модельним агентом або фотографом. Другий спосіб - це модельна школа, яка буде вашим першим щаблем в кар'єрі манекенниці. Закінчивши навчання, ви придбаєте необхідні навички і знання, підвищите свою самооцінку.

Портфоліо
Кожна модель повинна мати своє портфоліо, яке є її візитною карткою. Модельне портфоліо (бук) має включати не менше десятка ваших кращих знімків. При його складанні комбінуйте фотографії. Наприклад, кольорові з чорно-білими, знімки на повний зріст-з портретами. Ваші фото повинні бути різноманітними, зображати різні образи і стилі. Початківцям моделям не варто викладати великі суми грошей на створення дорогого портфоліо. Однак не можна зупинятися і на аматорським знімках. Оптимальним варіантом є замовлення декількох фотографій у професіонала.
Як вибрати модельне агентство
Якщо вам потрібна работа веб моделью, то модельне агенство вам не потрібно.
Зупиніть свій вибір на компанії, що працюють на ринку не перший рік, які мають позитивну ділову репутацію і велику базу моделей. Довіру заслуговують такі агентства, як, наприклад, BAZAmodel. Агентство існує з 2009 року. Його заснувала успішна модель і людина, яка любить свою справу, відмінний керівник і талановита актриса - Олена Долгополова.

У агентства вже є пристойний досвід роботи в модельній індустрії, напрацьовані зв'язки і репутація. Тому ви не залишитеся без роботи фотомоделі, якщо вас приймуть.

Для того щоб потрапити в модельне агентство, можна заповнити анкету на офіційному сайті компанії або записатися на кастинг по телефону. При заповненні анкети необхідно залишити свої кращі фотографії і вказати контакти, за якими можна з вами зв'язатися.

При відвідуванні агентства пам'ятайте наступні правила
Залишайтеся самою собою. Не слід проводити експерименти зі своєю зовнішністю, накладати новий, незвичний для вас макіяж, змінювати колір волосся, одягати одяг в новому стилі.

Будьте максимально природною. Керівники модельних компаній на кастингах хочуть бачити мінімум або повна відсутність макіяжу, красиві, здорові волосся, одяг простого крою, яка вигідно підкреслить форми дівчини (туфлі на високих підборах, брюки скинни), і безумовно, індивідуальність моделі.

Під час відвідин агентства
Буде дуже некрасиво, якщо ви встигнете на першу зустріч. Щоб цього не сталося, прийдіть раніше хвилин на десять. Обов'язково захопіть своє портфоліо з фотографіями в повний зріст, профіль і крупним планом.

Під час бесіди будьте комунікабельні, ввічливі і привітні, вільні, але не розв'язні. Надавайте тільки правдиву інформацію, яка стосується ваших параметрів, модельної кар'єри, звичок, володіння іноземними мовами.

Основне завдання агентства - організувати кастинги для моделі, яка в свою чергу їх не повинна пропускати. Ніколи не скаржтеся на свою втому, нездужання або недосипання. Не брешуть, не обговорюйте своїх колег, фотографів, стилістів, візажистів та інших людей, які працюють разом з вами. Будьте в ідеальній формі завжди.

Просмотров: 657 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz