Вторник, 19.03.2024, 17:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Февраль » 7 » Як продати автомобіль дорожче?
21:10
Як продати автомобіль дорожче?

На сьогоднішній день існує пара основних способів продати свій автомобіль подорожче. Не всі-таки вирішувати вам, який метод буде зручніше і якісніше організувати ...

Пропонуємо вашій увазі методи, які користуються великою популярністю на ринку автомобільних продажів.

Самостійний продаж є найпопулярнішим методом. Робиться кілька хороших фотографій автомобіля, які розміщуються на дошках оголошень, інтернет-ресурсах.

Отримати адекватну оцінку вартості автомобіля можна тут: экспертиза в Твери.
Таким чином ви знатимете стартову планку від якої можна відштовхуватись.

У такому випадку кількість зацікавлених осіб може бути від десятка до сотень. Однак велика ймовірність, що покупців і зовсім не буде.

Швидкість продажу сильно залежить від уміння виставити адекватну ціну свого автомобіля. Чим більшу ціну від номінальної ви призначаєте, тим більше часу займе продаж і тим вище ризик втратити покупців.

Крім цього, потрібно спробувати зробити фотографії машини з найкращих ракурсів. У такому випадку краще всього скористатися послугами професійних фотографів.

У оголошення необхідно включити цілковите опис автомобіля (марка, комплектація, додаткові пристрої і т.д.).

Якщо машина побувала в аварії, не потрібно намагатися це приховати, а й розповідати про всі випадки пошкоджень не варто.

Ви повинні приготуватися до того, що доведеться показувати машину кожному потенційному покупцеві і їздити з ними в сервісні центри для огляду.

Якщо ви знайшли покупця, то відразу варто вирішити в якому місці і за яких умов будуть передані гроші. Найкраще скористатися послугами нотаріуса для складання та підписання договору, що вбереже вас від шахрайства або різних претензій покупця.

Існує і ще один не менш популярний спосіб продажу автомобіля. Не так давно автомобільні салони звернули увагу на старі транспортні засоби.

Багато з них здійснюють обмін автомобілів з пробігом на нові моделі з доплатою. У такому випадку продавець може вигідно скористатися послугами салону, тому що досить тільки оформити заявку, а про все інше подбають професіонали.

Проте слід врахувати, що в цьому випадку проводиться обов'язкова оцінка автомобіля, діагностування, оформлення документів, оформлення договору і т.д. Безпечна угода з салоном - ось, що приваблює клієнтів в першу чергу.

Через подібний салон можна також здійснити покупку нового автомобіля, як за готівку, так і в кредит.
При небажанні міняти свою «стареньку» на щось нове, можна просто її продати і забрати гроші.

Плюс до всього гроші можна взяти готівкою практично в будь-якій валюті і в короткі терміни, або банківським переказом ...

Просмотров: 1057 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz