Четверг, 28.03.2024, 21:11
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Апрель » 4 » Як організувати недорогу весілля
00:37
Як організувати недорогу весілля

День весілля – це один із самих щасливих та яскравих свят більшості людей, і підготовка до нього займає багато часу і зусиль. Часто фінансові питання весільного заходу стають важливою причиною різних ускладнень. Втім, якщо бажання все ж є, то організувати гарне свято можна, навіть не витрачаючи при цьому значних сум грошей.
Якщо на сімейному колі, де присутні батьки з обох сторін, йде мова про те, як організувати недорогу весілля, то наведені нижче рекомендації стануть в нагоді. Звичайно, молодятам хочеться, щоб все вийшло грандіозним, щоб це дійство все надовго запам'ятали. Але, якщо подивитися з іншого боку, то стане зрозуміло, що мало хто заради організації весілля зважиться взяти кредит і в перші дні сімейного життя зіткнутися з фінансовими проблемами. Також, щоб організувати весілля з мінімальними витратами, можна звернутися до родичів і взяти в борг, потім віддати із подарованих грошей. Важливо чітко визначити бюджет свята, краще всього прописати статті видатків по пунктах, з 95-процентною точністю вказати допустимі суми витрат, та строго даного прейскуранта дотримуватися.

Можна говорити про те, як спланувати весілля економно і практично, попросивши про сприяння знайомих або друзів, які працюють перукарями, фотографами, відеооператорами, провідними, флористами, ді-джеями і т. д. Те ж стосується і друзів, що мають шикарний автомобіль, який може стати весільним транспортом. Зараз актуальними стають альтернативні тематичні свята. Як краще організувати весілля недорого щодо локації - в аквапарку можна, на відкритій природі або в горах ( але вивчіть добре прогноз погоди перед цим).

Замовити оформлення весілля можна тут: оформление свадьбы цены.

Сукня нареченої

Найдорожчою річчю, яку потрібно купити, може стати сукню нареченої. Тут оптимізація може бути несколькоуровневая - в залежності від того ж допустимого бюджету або заходи забобонності типу "весілля раз в житті, нічого прокатне сукню одягти після кого-то". Відкинувши забобони, найдоступнішим рішенням буде прокат. Купити плаття можна на ринку, це найчастіше вдвічі дешевше, ніж замовляти індивідуальний пошив або шукати в дорогих бутіках. Також у даній ситуації організувати все самостійно поетапно недорого можна так - якщо в нареченої є знайома кравчиня, то можна звернутися до неї з проханням пошиття весільного плаття і при цьому попросити, щоб це стало її подарунком на це свято. Досить тільки купити матеріал, і наречена буде щасливою володаркою прекрасного сукні, зшитого індивідуально для неї! Аналогічно можна поступити і з костюмом для нареченого.

Запрошення на весілля.

Добре продумайте список запрошених гостей, обмежтеся тільки самими близькими і важливими людьми. А після романтичної подорожі ви зможете запросити непопавших в список на шашлик, де ви їм покажете фото вашого відпочинку і весільний альбом. Важливо, щоб кожен гість дав точну відповідь з приводу своєї присутності на весільному торжестві. Замість покупки запрошувальних листівок можна виготовити самим, що додасть індивідуальності і креативу. Ми живемо в світі інтернет-технологій і більшість людей користуються комп'ютером. Електронні запрошувальні листівки також будуть цікавим неординарним, і в той же час бюджетним рішенням.

Декорування весілля.

Квіти на вашому святі - необхідний елемент прикраси, тут можна дати пораду, як організувати скромне весілля використовуючи ті рослини, які цвітуть щодо сезону вашого регіону, їх легко дістати за дуже доступною ціною, наприклад гвоздики і хризантеми. Безліч принесені гостями квітів послужить для прикрашення столу молодят. Декор приміщення, а також транспорту можна зробити з недорогих стрічок, різнокольорові кулі надути самим. Автомобіль або мікроавтобус для весілля прикрасьте кільцями, різнокольоровим папером, залежно від довжини шляху переміщень кріпите надійно.

Весільний стіл.

Їжа і напої на весіллі - найбільш фінансово витратна стаття, яку можна скоротити використовуючи мінімум м'ясних і рибних страв, а також організувавши фуршет зі шведським столом. Після розмови батьків про те, як спланувати весілля покроково, можна домовитися про гарну знижку, якщо робити покупки тільки в одному магазині, який обслуговуватиме меню вашого застілля. Святкування весілля влітку або восени дозволить заощадити на купівлю овочів і фруктів, які в цей період року істотно дешевше. У жарку пору знадобитися менше гарячих страв та напоїв на столі. В ресторан можна самому принести напої та заздалегідь приготовані страви, але про це потрібно домовитися з адміністрацією закладу, часто в цьому пункті бувають обмеження. Але в той же час не можна надто економити на якості закуплених продуктів або алкоголю, адже отруєння - це скандал, сором і ганьба для родини на довгі роки. Ще один з варіантів, як організувати весілля самостійно недорого - це весілля будинку, особливо якщо мова йде про приватному секторі.

Розважальна програма.

Як організувати скромне весілля з бюджетної розважальною програмою - призначити тамадою веселого жартівника з числа родичів або свідків, які попередньо підготуються, розроблять сценарій і вивчать кілька весільних цікавих конкурсів. Альтернативою для музикантів може служити ді-джей з шикарним набором пісень і фонограм. Доступним варіантом може служити проведення весілля у закладі, де по вихідних грають запрошені музичні групи і виступають співаки. Тому заздалегідь домовтесь про використання танцмайданчика за окрему доплату.
Таким чином, враховуючи рекомендації, як правильно спланувати весілля не маючи великих фінансових можливостей, ви зможете на гідному рівні організувати ваше свято. Дотримуйтеся цих простих і доступних кроків процесу, і весілля буде не тільки економною за витратами, але і принесе масу теплих і пам'ятних моментів!

Просмотров: 605 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz