Суббота, 27.04.2024, 06:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 6 » Фітодизайн інтер'єру
17:43
Фітодизайн інтер'єру

Життя людини нерозривно пов'язана з природою, особливо з рослинами. Саме у спілкуванні з природою люди пізнали красу. Поступово вони стали розглядати рослини як предмет мистецтва і почали прикрашати ними інтер'єр. Інтерес людини до використання рослин в інтер'єрі особливо зріс з відкриттям нових земель в субтропічних і тропічних регіонах. В далекі часи кімнатні рослини були привілеєм багатих людей, а зараз фітодизайн - наймодніше і перспективний напрямок у сучасній флористиці. Сьогодні жоден інтер'єр, який претендує на звання стильного і органічного, не може обійтися без елементів квіткового оформлення, будь то офіс, ресторан, торгова площа або заміський котедж. Зараз рослини в приміщеннях - це не просто горщики на підвіконнях. Це повноправний елемент інтер'єру.
 Фітодизайн походить від двох складових: «фіто» – тобто відноситься до рослин і «дизайн» – художнє конструювання предметів, народження естетичного вигляду. Таким чином, фітодизайн – створення інтер'єрів і ландшафтів з використанням рослин, які створюють сприятливу, спокійну атмосферу. 

Замовляйте якісне озелення приміщень тут: озеленение офиса.

У фітодизайні є кілька підходів до декорування інтер'єрів. Можна використовувати живі рослини, штучні квіти, сухоцвіти, а також композиції з живих зрізаних квітів. У кожного підходу є свої плюси і мінуси, Звичайно, можливі комбінації всіх варіантів.
 Доцільність використання живих рослин в інтер'єрі пояснюється не тільки естетичними міркуваннями. Наявність красивих рослин в житлових і нежитлових (торгові центри, ресторани, кафе, офіси) приміщеннях виконує санітарно-гігієнічні функції: поглинається пил і вуглекислий газ, повітря збагачується киснем і фітонцидами (летючі речовини, які вбивають мікроорганізми в повітрі або сповільнюють їх розмноження). Недоліком живих рослин є те, що вони потребують постійного спеціального догляду і можуть хворіти, купуючи не дуже презентабельний вигляд і навіть загинути. На стан живих рослин в приміщенні впливає багато факторів – це і температурний режим, освітленість, вологість грунту і повітря. Розміщуючи в інтер'єрі живі рослини, особливо це стосується житлових приміщень, необхідно враховувати і можливість виникнення алергії на ті чи інші культури. Але незаперечно те, що живі квіти несуть ні з чим не порівнянну енергетику природного життя, частинку яскравого літа в наші сірі будні.
 Якщо у Вас немає можливості доглядати за живими рослинами або створити для них необхідні умови, можна використовувати композиції з штучних рослин і сухоцвітів, які будуть радувати Вас цілий рік. Це можуть бути всілякі панно, або квіткові композиції в химерних вазах-судинах. В даний час виготовляється велика кількість штучних рослин різних видів і розмірів, часом не відрізняються від справжніх.
Практично будь-якій живій рослині можна знайти штучний еквівалент. Такі композиції зараз дуже популярні, вони досить дешеві і не вимагають якого-небудь значного догляду, вони не бояться протягів і перепадів температури, але... – вони не живі.
Окремим видом оформлення інтер'єрів є композиції з живих зрізаних квітів. Ці композиції, як правило, яскраві і привабливі, вони вносять затишок і охайність в приміщення, але вони дуже недовговічні. Живі квіти – ідеальне прикраса до свят або якихось заходів, а також для тих приміщень, де щоденна чистота і доглянутість є «візитною карткою» - ресторани, готелі, приватні вітальні.
Створюючи фітодизайн офісу, треба пам'ятати про призначення цього приміщення. Рослини тут повинні підкреслювати серйозність і строгість обстановки, зберігати робочий настрій, не відволікаючи уваги. Ви можете обмежитися стильними доглянутими рослинами на робочому столі. А можна створити в офісі призначену для відпочинку та ділових переговорів зону в оточеній рослинами обстановці. Для створення фітодизайну інтер'єру в офісі краще вибрати невибагливі кімнатні рослини, які не потребують ретельного і складного догляду. Наша фірма зробить все, щоб відобразити їх найбільш оригінально і яскраво, за допомогою неординарних ідей оформлення фітодизайну та своїх професійних навичок. Оформлення фітодизайну – одна із затребуваних послуг. Телефонуйте, і наша компанія реалізує послуги з оформлення фітодизайну, а також по створенню фітодизайну в різних приміщеннях, будь то будинок, офіс.

Просмотров: 647 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz