Четверг, 25.04.2024, 16:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 17 » Джинси бойфренди
00:47
Джинси бойфренди

На сьогоднішній день одним із спірних питань жіночого лука є джинси-бойфренди.

Широкі чоловічі джинси виглядають недбало, але якщо точно знати з чим їх поєднувати, то можна створити чарівний і незабутній образ. Якщо додати до мішкуватим штанів класичні елементи одягу, тоді ефект буде поєднувати в собі не тільки стиль, а й зручність. Хоч вони досить грубі, але, тим не менш, з ними можна втілювати оригінальні комбінації.

Головне врівноважити баланс між широким низом і легким, характерним, простим верхом. Такий вид джинсів ідеально виглядає в парі з приталенной одягом основ гардероба, як: майки або відкриті топи, які здатні підкреслити легкість плечей і рук. Блузка з декольте або трикотажний джемпер, безсумнівно, зробить зовнішній вигляд гармонійним.
Що стосується верхнього одягу, віддавайте перевагу вузьким курток, укороченим пальто стилю френч, або піджаків трохи нижче пояса.

Замовляйте якісні джинси бойфренди тут: бойфренды.

Для любителів спортивного повсякденного стилю одягу жіночі джинси бойфренди чудово поєднуються з Тімберленд або звичайними легкими кедами. Можна поєднати «недбалість» пацанськи джинсів з красивими туфлями на підборах. Це найкращий варіант, для дівчат, що віддають перевагу чоловічі штани, але не бажають виглядати грубо, каблук чудово впорається з цим завданням, відтіняючи брутальний спосіб.
У той же час ідеально підкреслять жіночність і неповторність туфлі-човники. Ще один прийом вичавити зручність з джинсів бойфрендів - це взути до них балетки на плоскій підошві. Як елемент жіночності, можна підібрати в пару до цих джинсів сандалі або мокасини.
 

Формуйте елегантний і модерновий імідж
 
dzhinsy-bojfrendy-2
Не упускайте з виду класичний варіант поєднання синіх джинсів і білої футболки. Якщо до цього образу одягнути піджак, додати пару золотих прикрас або сумочку Rebecca Minkoff безсумнівно, цибуля буде на все 100. Джинси чоловічого крою шикарно виглядають з майками-футболками кольору хакі. Адже камуфльований одяг завжди в тренді.
Трикотажні светри, шифонові блузи, кофтини, короткі топи ніжних відтінків, кардигани, також в'язані літні туніки, відмінно поєднуються зі стильними брюками-бойфренд. При цьому формується елегантний, модерновий імідж, вміло підкреслює жіночу сутність.

Варто обов'язково спробувати поєднання бойфрендів і сорочки. Таке об'єднання відмінно для повсякденного способу і для вихідного дня. Ансамбль однотонної сорочки або напівпрозорої блузки створить більш витончений спосіб. Якщо сорочку заправити і доповнити тонким поясом - це підкреслить жіночий стан. Для поліпшення образу підійдуть завужені джинси в поєднанні з піджаком.

При виборі повсякденних основ гардероба для джинсів бойфренд дотримуйтеся простого правила: дотримуйтесь баланс між яскраво вираженим низом з нескладним простим верхом.
Жіночі джинси бойфренди найчастіше широкі і безформні, але за допомогою вмілого підходу до поряд виходить чарівний образ здатний підкреслити природну жіночу сексуальність.

Просмотров: 540 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz