Пятница, 19.04.2024, 20:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Январь » 9 » Цікаві факти, про які потрібно знати фанатам телепроекту «Дом 2»
03:23
Цікаві факти, про які потрібно знати фанатам телепроекту «Дом 2»

У травні 2004 року на телевізійних екранах був вперше показаний телепроект «Дом 2». Ніхто із засновників даного проекту навіть і гадки не мав, що він буде таким популярним серед глядачів різної вікової аудиторії. І з самого початку не планувалося транслювати дане шоу протягом наступних років, але потім це рішення було скасовано і сьогодні ми можемо спостерігати свіжі серії на http://www.dom2-svezhie-serii-online.ru/ і на телевізійних екранах.
 
Вже більше десяти років тому перші учасники прийшли на даний телепроект, щоб побудувати свою любов і реалізувати свої мрії. Спочатку передбачалося, що перемогти зможе лише одна пара. І спочатку в якості ведучого даного телепроекту виступав Дмитро Нагієв, після чого його керівництво проекту замінило на двох чарівних дівчат Ксені Бородіну і Ксенію Собчак.
 
Починаючи з перших днів свого перебування на проекті все, учасники намагалися усілякими способами побудувати відносини. На тлі їх відносин відбувалися постійні скандали, були парафії і відходи нових учасників. Через деякий час на телевізійному проекті утворилося безліч постійних пар, які боролися між собою беручи участі в різних конкурсах і так далі. Причому за цією боротьбою було цікаво стежити багатьом глядачам проекту.
 
Завдяки трансляції цього телевізійного шоу телекомпанії ТНТ вдалося заробити чимало коштів. Ще хороший прибуток канал отримав від того, що продав ідею даного проекту однієї відомої американської телевізійної фірмі Sony Pictures Television International. До речі, «Дом 2» був першим телепроектом, що транслюються на вітчизняному телебаченні, які дуже сильно зацікавив зарубіжних глядачів. Крім того, він навіть опинився в книзі рекордів Гіннеса за рахунок дуже тривалої тривалості.
 
Завдяки даному проекту багато людей змогли знайти своє щастя і любов. Деякі з них зберегли її і до цього дня, а є і ті, хто розлучилися відразу ж після відходу з проекту. Крім того, він зробив знаменитими багатьох людей, завдяки цьому деякі учасники досягли успіху в бізнесі, стали акторами і ведучими.

Просмотров: 488 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz