Пятница, 26.04.2024, 16:48
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Сентябрь » 24 » 7 порад, як вдало вибрати шпалери
18:42
7 порад, як вдало вибрати шпалери

Не секрет, що вдало підібрані шпалери можуть змінити приміщення до невпізнання. 

Поверхня стін займає чималу площу і відразу ж приковує погляд, тому ставитися до вибору шпалер варто з усією серйозністю і відповідальністю. Можна, звичайно, покластися на інтуїцію і підібрати підходящий варіант, прийшовши в магазин і виявивши там цікавий малюнок, але, як правило, спонтанні покупки ні до чого доброго не приводять. 

Ми рекомендуємо ознайомитися з деякими правилами, які вбережуть вас від невірного вибору, а також заощадять ваш час. 

Великий вибір красивих шпалер ви знайдете тут: купил обои .
Там ж рекомендую і замовляти, оскільки низькі ціни та гарна якість, і достака швидка, ви залишитесь задоволеними.


1.Оріентіруйтесь на недоліки. Шпалери можуть як приховати, так і підкреслити всі недоліки вашого приміщення. Наприклад, низька стеля в кімнаті «піднімуть» шпалери з вертикальними смугами, а для маленьких приміщень ідеально підійдуть шпалери з дрібним розпливчастим малюнком. 

2.Старайтесь приховувати вади. Якщо ваші стіни далекі від ідеалу, що необхідно використовувати шпалери з відповідною текстурою. Для нерівних поверхонь добре підходять рельєфні і рідкі шпалери. Перші приховують недоліки візуально, другі - заповнюють дрібні тріщинки. 

3.Цвет має значення. Колірна гамма ваших шпалер повинна відповідати майбутньому дизайну інтер'єру і гармоніювати з іншими предметами в кімнаті: відтінками килимів, штор, меблів, світильників і так далі. 

4.не забувайте про практичність. Кожне приміщення в квартирі має своє функціональне призначення. Тому варто звернути особливу увагу на тип шпалер. Приміром, для кухні та передпокою підійдуть вінілові або пофарбовані шпалери, які можна легко вимити при необхідності. У вітальню краще придбати шовкографію або текстиль, а для дитячої переважні шпалери з екологічно чистих матеріалів. 

5. Якщо ви не любите одноманітність і обожнюєте постійно міняти свій інтер'єр, спробуйте бамбукові шпалери. Ви зможете перефарбувати їх мінімум 3 рази. 

6.Експеріментіруйте. Не забувайте про те, що можна оклевать стіни в різні кольори. Ви можете підібрати вдалий колірний тандем і розбавити одноманітну гаму приміщення, за допомогою іншого відтінку. 

7.Не скупіться. Шпалери завжди необхідно купувати з запасом. Якщо вам знадобляться додаткові рулони, то ви можете зіткнутися з тим, що такого ж точно відтінку вже не буде, адже шпалери з різних партій цілком можуть відрізнятися один від одного.

Просмотров: 966 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz