Четверг, 23.01.2020, 21:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Январь » 16

Вік 2,5-3 роки - це прекрасний час, щоб залучити дитину до посильної допомоги на кухні. Прагнення
малюка допомагати в приготуванні їжі, потрібно всіляко заохочувати і підтримувати. І ні в якому разі, не
відправляйте крихту, поки ви готуєте обід, грати з іграшками чи дивитися мультики. Адже долучаючи малюка до
кулінарному процесу з самого раннього дитинства, ви не тільки навчите його азам кулінарії, але і розвиваєте в ньому
багато інших цінні якості:

• юний кухар в процесі готування навчиться самостійно виконувати доручення (нехай навіть вони і дрібні і
несерйозні);
• відчуває себе дорослим і самостійним, що сприяє підвищенню самооцінки;
• розвиває свої творчі здібності.

Запрошуючи дитини поворожити на кухні, не варто забувати про заходи безпеки. В іншому випадку,
спільне приготування їжі зможе обернутися неприємностями або того гірше травмами для маленького
непосиди.

1. Приберіть подалі від ... Читать дальше »

Просмотров: 307 | Добавил: 329 | Дата: 16.01.2016 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz