Понедельник, 20.05.2024, 23:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання

Зрозуміло, що вентилятор створений для поліпшення циркуляції повітря, а також створення комфортних і затишних умов у будь-якому приміщенні. За останні роки дане обладнання пройшло значну модернізацію, за рахунок чого робота тепер безшумна, а сама техніка не така величезна.
При виборі вентилятора в першу чергу ми повинні звернути увагу на його призначення, тобто де і для чого ми його будемо використовувати. Існує функція витяжного пристрою, яка, в свою чергу, дозволяє створювати стійку циркуляцію повітря в будь-якому приміщенні, а також видаляти гаряче тепло, усувати неприємні запахи, пар або навіть пил. Ось такі обладнання найкраще застосовувати у ванних кімнатах, туалетах і на кухнях, а також в гаражах або невеликих майстерень.
Далі ми повинні визначитися з потужністю. Якщо маємо справу з витяжним вентилятором, ... Читать дальше »

Просмотров: 592 | Добавил: 329 | Дата: 15.03.2015 | Комментарии (0)

Простота експлуатації, низька ціна, швидке виготовлення - все це стало причиною, по якій вертикальні резервуари РВС стали такими популярними. Традиційно, вони використовуються для зберігання таких рідин, як вода, нафтопродукти та інше. Давайте докладніше розглянемо їх спеціалізацію. В залежності від свого пристрою, вертикальні сталеві резервуари РВС можуть зберігати і видавати:

Зріджені гази;
Вода (можуть використовуватися на пожежних станціях);
Аміачна вода;
Технічні спирти;
Нафта;
Нафтопродукти, в тому числі бензин, гас, мазут, дизельне паливо;
Технічні спирти
Рідке сировина, яка використовується в харчовій промисловості (наприклад, рослинні масла і цукрові сиропи).
Але мало знати їх спеціалізацію, адже якщо Ви вирішили використовувати вертикальні сталеві резервуари РВС, то необхідно ознайомитися з їх складанням. Вона проводиться в чотири основних етапи:

Створення проекту;
Виробництво. Резервуари можуть виготовл ... Читать дальше »

Просмотров: 1555 | Добавил: 329 | Дата: 12.03.2015 | Комментарии (0)

Немає такої людини, яка б не любила дивитися телевізор. І це зрозуміло, адже дуже хочеться після важкого трудового дня просто прийти додому, відпочити і насолодитися переглядом свого улюбленого фільму.

А тут, як на зло, починаються перешкоди та інші збої. Хочете забути про це назавжди, подивіться на сайті ruskoe.tv і переконайтеся, що вихід є.
Переваги використання:
Швидке з'єднання з тюнером, так що, про збої можна навіть не думати.
Як тільки ви вирішите підключитися до кадшарінгу, вже через 15 хвилин ваш пакет буде активований. Не потрібно чекати тиждень, поки приїдуть установники. Переглядом улюблених каналів можна насолоджуватися в той же день після підключення.

Зручно оплачувати послуги. Величезна кількість способів, для кожного знайдеться оптимальний. Оплата, всього 5$ на місяць, спочатку можна замовити бесплатний тест.
Звичайно, найголовніше ... Читать дальше »

Просмотров: 635 | Добавил: 329 | Дата: 28.02.2015 | Комментарии (0)

Красиві форми привертають увагу оточуючих, а захоплені погляди чоловіків, хоче бачити на собі будь-яка дівчина. Красиві підтягнуті сідниці є невід'ємною частиною сексуальної фігури.

На жаль, за кар'єрою, вихованням дітей, заняттям домашнім господарством не багато хто можуть виділити у своєму графіку час для походу в спорт-зал, але якщо є бажання можливості знайдуться.

 Для того, що б сідниці набрали привабливих обрисів достатньо приділяти собі трохи часу і займатися в домашніх умовах.

Основа. Без чого не буде Результату

Привчіть себе до того, що вправи необхідно виконувати систематично, хоча б через день, правильно харчуватися і тоді результат не змусить себе чекати.

Для занять вдома вам знадобиться фітнес-килимок, зручний спортивний одяг, бадьорить музика.

Головне, пам'ятайте - позитивний настрій і бажання досконалості найголовніші ваші помічники.
Слід зазначити, що вправ, які були спрямовані виключно на тренува ... Читать дальше »

Просмотров: 619 | Добавил: 329 | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

У гардеробі чоловіка повинно бути мінімум три костюми: синій, сірий і чорний. І чим гірше йдуть справи, тим дорожче повинен бути костюм.

Чоловікам представницьких професій: керівникам вищого рангу, менеджерам з продажу, банківським працівникам, юристам нічого не залишається, як на роботу надягати класичний діловий костюм. А от чоловікам творчих професій пощастило більше - вони можуть собі дозволити придбати костюми більш яскравих кольорів з «незаяложені» аксесуарами: шкіряними аплікаціями, кишенями і лацканами з картатої тканини, з розрізами на брюках, пише «Блик».

Більше ви знайдете тут: гардероб современного мужчины.
Топ-10 сорочок сучасного чоловічого гардероба

У цьому сезоні актуальні довгі піджаки зведеного крою з прямими лацканами, а також подовжені і приталені зі злегка напівкруглими лац ... Читать дальше »

Просмотров: 1163 | Добавил: 329 | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Гідроізоляція - важлива, і невід'ємна щабель будівництва.

            Роль гідроізоляції, як у приватному будівництві, так і в промислових масштабах, неоціненна. А чи потрібна нам взагалі хороша, якісна гідроізоляція або ж не варто морочитися і можна просто промазати смолою, як це робилося 100 років тому? Якщо Вас не бентежить руйнування фундаменту, потопи в підвалі по весні, ну і нарешті, той же грибок з цвіллю на стінах, то так, можна просто промазати смолою як 100 років тому. Але якщо у Вас сучасна будова відповідає нинішнім стандартам якості, то гідроізоляція смолою як мінімум не актуальна.

Цікавитесь гідроізоляцією?! Тоді вам сюди: битумная мастика для гидроизоляции.
Висока якість за доступною ціною.

             Образно кажучи наш будинок - це корабель ... Читать дальше »

Просмотров: 1097 | Добавил: 329 | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

На жаль, більшість жінок займаються в залі, хоча і знаходяться на вірному шляху, але все ж не мають повного уявлення про те, як вибрати кращі вправи для сідниць. Як правило, виконується великий обсяг кардіо навантаження на різних степперах, еліпсоіда, велосипедах і бігових доріжках, жими, розводки, відомості, розведення і згинання на тренажерах і в результаті весь цей величезний арсенал вправ і не менший обсяг виконаної роботи, не дають бажаного результату.
А вся справа в тому, що жіночий організм сам по собі дуже витривалий і легко адаптується до навантажень, тому ми рекомендуємо виконувати виключно базові вправи для сідниць - присідання зі штангою, станова тяга на прямих ногах (мертва тяга або румунська тяга) і випади від лави (болгарські випади) .
 Побачити красиві попи можна тут: popki-bab.ru.
Ми перерахували кращі вправи для сідниць, вони задіють найбільший масив м'язів і тим самим є максимально ... Читать дальше »

Просмотров: 1114 | Добавил: 329 | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Не залишайте без нагляду увімкнені в електромережу побутові електроприлади;

експлуатуйте електроприлади відповідно до вимог інструкцій з експлуатації заводів-виготовлювачів;

стежте за несправністю електропроводки, не користуйтеся пошкодженими електроприладами, електророзетками;

разі не вмикайте в одну електророзетку одночасно кілька потужних споживачів електроенергії, перевантажуючи електромережу;

не використовуйте світильники зі знятими захисними плафонами;

не користуйтеся в приміщенні джерелами відкритого вогню (свічки, сірники, факела і т.д.);

в квартирах житлових будинків та кімнатах гуртожитків забороняється влаштовувати різного роду виробничі та складські приміщення, в яких застосовуються і зберігаються пожежонебезпечні та вибухопожежонебезпечні речовини і матеріали;

забороняється зберігати в квартирах і кімнатах гуртожитків балони з горючими газами, ємності з легкозаймистими та горючими рідинами і т.д .;

забороня ... Читать дальше »

Просмотров: 1051 | Добавил: 329 | Дата: 17.02.2015 | Комментарии (0)

Полотенцесушитель, або як його ще називають - "змійовик" - являє собою зігнуту трубу, по якій тече гаряча вода. На перший погляд все просто, але давайте розберемося детально, які бувають рушникосушки і, виходячи з цього, як правильно зробити свій вибір. Сучасний полотенцесушитель давно перестав бути гнутих трубою, а деякі моделі навіть можуть прикрасити ванну кімнату. Крім того, цей прилад ще й багатофункціональний. Особливо його функціональність проявляється в зимовий період або у ванних кімнатах з підвищеною вологістю. Так як змійовик може безпосередньо під'єднуватися до опалення, то у ванній буде набагато тепліше і сухіше. До того ж у вас завжди буде можливість скористатися теплим і сухим рушником вранці і ввечері. Крім того, полотенцесушитель запобігає можливість прориву води, так як є "компенсує петлею", амортизуючої тиск і запобігаючи прорив труб. Також необхідно перед початком установки визначиться з видом рушникосушки. Вони ... Читать дальше »

Просмотров: 1168 | Добавил: 329 | Дата: 10.02.2015 | Комментарии (0)

Згідно з новими правилами, автомобіль продається без попереднього зняття з обліку. Ви просто укладаєте договір купівлі-продажу у двох примірниках (в рукописній чи нотаріальній формі), вносите зміни в ПТС, ставите підпису. Формально угода вважається завершеною. При цьому подібною схемою купівлі-продажу можна скористатися незалежно від місця проживання як продавця, так і покупця - останній може ставити машину на облік в будь-якому відділенні ГИБДД країни.

УВАГА:
За дорученням продавати автомобіль ніколи не потрібно. Як би вас не вмовляв покупець. Адже в цьому випадку машина буде як і раніше числиться за вами. А значить, саме вам будуть приходити штрафні квитанції з камер фотофіксації, транспортний податок, саме з вас будуть стягувати заборгованість, якщо машина опиниться на штрафмайданчику.

Продаєте автомобіль?! Оцініть його його реальну вартість тут: ... Читать дальше »

Просмотров: 1059 | Добавил: 329 | Дата: 10.02.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 76 77 »
Сделать бесплатный сайт с uCoz