Пятница, 29.03.2024, 01:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Апрель » 28 » Все, що потрібно знати про перманентному макіяжі
22:18
Все, що потрібно знати про перманентному макіяжі

Краса – головна зброя будь-якої жінки. Але не завжди є час акуратно нафарбувати губи, брови і очі. При цьому виглядати ідеально хочеться завжди. Перманентний макіяж стане справжнім порятунком для тих, хто не хоче витрачати час на макіяж кожен день.

1. Що таке перманентний макіяж
Суть процедури полягає в нанесенні спеціальної фарби на губи, контури повік або брови. Барвник проникає в шар епідермісу, роблячи його яскравим і помітним. Таким способом можна підсилити виразність очей, скорегувати форму брів, що візуально збільшити губи. Існує два способи нанесення фарби: волосковый і розтушовування фарби. Перший варіант призначений для підкреслення брів (імітація натуральних волосків), з допомогою другого можна зробити очі, губи і брови більш помітними без натяку на штучний макіяж.

Потрібен макіяж?! Тоді вам сюди: перманентный макияж.

2. Переваги цієї процедури
Головні достоїнства перманентного макіяжу – створення природного зовнішнього вигляду і тривалий ефект. Термін, протягом якого зберігається результат, становить від 2 до 5 років. Ви зможете забути про те, що таке косметичка, губна помада, туш і косметичний олівець. За допомогою цієї процедури малюють стрілки на повіках, волоски на бровах (якщо потрібно виправити погано вищипані брови), коригують форму губ, роблять акценти на родимки, маскирую шрами та інші дефекти.

3. Підготовка до перманентного макіяжу
Обов'язково потрібно знати, що не можна робити перед цією процедурою. За добу до неї протипоказаний прийом препаратів, що розріджують кров і піднімають тиск. За 7 днів варто припинити використання кремів на бровах і століттях. Безпосередньо перед входом в косметичний салон перевірити себе на наявність прикрас начебто пірсингу і накладних вій. Якщо ви будете робити татуаж повік, зніміть лінзи. Харчування перед нанесенням перманентного макіяжу має бути збалансованим, але з раціону варто прибрати солоні, гострі і кислі продукти. Для профілактики загострення герпесу приймайте «Ацикловір».

4. Як вибрати хорошого майстра
Не варто довіряти свою красу невідомому майстру, який працює вдома або в косметичному салоні з сумнівною репутацією. Краще попитайте у знайомих і подруг, може бути вони порадять хорошого фахівця. Але пам'ятайте, до справжньому професіоналові завжди буває чергу, і записатися до нього не так-то просто. Прийшовши в салон, озирніться, переконайтеся, що тут дотримуються всі санітарно-гігієнічні норми. Якщо в закладі чисто і приємно в ньому перебувати, ввічливий і привітний персонал, значить, господарі стежать за іміджем салону. Попередня консультація дозволить вам порадитися з майстром і прийняти остаточне рішення.

5. Що робити, якщо залишилися сліди старого макіяжу
Буває, що через кілька років такий татуаж стирається або частково розпливається. Ви приходите салон, щоб його підкоригувати, і тут з'ясовується, що спочатку потрібно видалити сліди старого. Як це робиться? Під шкіру пацієнта вводиться спеціальне розчиняє речовину, яка видаляє залишки пігменту. Після цього ви знову можете малювати на своєму обличчі нові контури, штрихи і родимки.

6. Як доглядати за обличчям з перманентним макіяжем
Після нанесення фарби на шкірі утворюється особлива скоринка, яку не можна здирати і дряпати. Після прошествия деякого часу вона відвалиться сам. Догляд за перманентним макіяжем потрібно тільки на перших порах. Протягом 10 днів після нанесення не можна користуватися декоративною косметикою і навіть мочити брови. Небезпечно також і сонячне випромінювання, тому вам доведеться користуватися сонцезахисним кремом з високим ступенем захисту і виключити походи в солярій або на пляж. Для запобігання інфікування ранок слід обробляти область татуажу хлоргексидином або іншим дезинфікуючим засобом.

Коли почервоніння і подразнення шкіри повністю усунуто, ви побачите остаточний результат. Приголомшливе перетворення, вашу молодість і природну красу помітять багато, але ніхто не здогадається, з чим вони пов'язані.

Просмотров: 508 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz