Пятница, 26.04.2024, 15:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Февраль » 21 » ВИВІЗ БУДІВЕЛЬНОГО СМІТТЯ
11:33
ВИВІЗ БУДІВЕЛЬНОГО СМІТТЯ

Згідно житловому кодексу, вивіз будівельного сміття не входить у перелік комунальних послуг, які сплачуються мешканцями.

Так що, в більшості випадків, городяни зобов'язані вивозити будівельний і великогабаритне сміття своїми силами. Виняток становлять лише ті, хто уклав окремий договір з керуючою компанією та додатково оплачує цю послугу.

Будівельне сміття неоднорідний за своєю структурою. В залежності від масштабів і видів робіт відходи можна умовно розділити на кілька підвидів:

Великогабаритні будівельні відходи – це найбільша категорія. Сміття утворюється в результаті робіт з часткового або повного демонтажу будівель, будов. Ця група включає фрагменти бетонних конструкцій, шматки штукатурки, бій каменю, цегли, старі віконні і дверні блоки, залишки труб, металобрухт.
Відходи, які утворюються в ході перших етапів будівництва засмічене грунт – цементна пил, залишки будівельних матеріалів, упаковки, відслужив тари.

Вывоз мусора в воронеже можно заказать тут: грузовой36.рф.

Сміття, утворений на стадії оздоблювальних робіт – залишки скла, керамічної плитки, шпалер.
Все частіше недобросовісні мешканці складують біля сміттєвих баків і майданчиків негабаритне сміття
Все частіше недобросовісні мешканці складують біля сміттєвих баків і майданчиків негабаритне сміття
Для того, щоб не допустити зайвих витрат і в зв'язку з даною класифікацією вивезення будівельного сміття з квартири в Києві має бути організовано грамотно.
Тому мешканці та компанії зобов'язані замовити спеціалізовану техніку для вивезення будівельного сміття на полігон по захороненню твердих побутових відходів.

Порада:
Не намагайтесь викинути будівельне сміття в контейнер під покровом ночі. Сусіди вас не побачать, але багато управляючі компанії та ЖКГ, втомившись боротися з порушниками, встановлюють відеокамери. Штраф за незаконне використання контейнерів для побутових відходів буде набагато більше, ніж легальна утилізація.

Як бачите, щоб вирішити таку проблему без неприємних наслідків, є цілком розумні способи. Якщо ви вже вирішили, позбавиться від будівельного сміття, то можна звернутися безпосередньо до нас. За швидким і правильним вивезенням та утилізації будівельного сміття.

Просмотров: 428 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz