Пятница, 29.03.2024, 13:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 21 » Виготовлення інертноъ прокладки з фторпласту для молочного бідона
23:34
Виготовлення інертноъ прокладки з фторпласту для молочного бідона

Рано чи пізно кожен серйозний самогонник приходить до висновку, що рідна гумова прокладка на молочному бідоні вносить неповторний гумовий аромат самогон і підлягає заміні.

Судячи з відгуків на даному сайті, найбільш популярне рішення проблеми - заповнення канавки на кришці бідона силіконовим герметиком.

Але я не впевнений, що субстанція з китайського тюбика володіє достатньою інертністю і не містить ніяких летких домішок. Тому вирішив робити прокладку з найбільш інертного (на мій погляд) фторопласту. Для цього в найближчому будівельному магазині була придбана фторопластова сантехнічна підмотка (ФУМ - стрічка) в кількості 5 мотків.

Потім із сталевого прута діаметром близько 5 мм було виготовлено кільце за розмірами рідний гумової прокладки. Тут головний фокус полягає в тому, щоб кінці прута утыкались торцями один в одного. Це дозволить уникнути нерівномірної товщини при намотуванні фторопласту.

Замовити вироби з фторпласту можна тут: ftoropolimer.com.ua.

Каркас для саморобної фторопластовою прокладки молочного бідона Торці каркаса для прокладки самогонного апарату

А далі все просто: беремо фторопластову стрічку і акуратно намотуємо по зовнішньому радіусу кільця. Час від часу обмотуємо стрічку навколо самого прута. Процес копіткий, звичайно. У мене близько години на ці маніпуляції пішло.

Фторопластова прокладка для самогонного апарату з молочного бідона Обмотка саморобної прокладки під молочний бак фторопластом

Близько години роботи + 4 мотка фторопласту (в кожному 15 м стрічки 19*0,2 мм) вийшла сама екологічно чиста заміна гумових прокладок молочних бідонів. На місце така прокладка стала як рідна (при дотриманні достатньої точності, звичайно), повна герметичність + зник мерзенненький аромат гуми в кінцевому продукті.

Фторопластова прокладка для самогонного апарату з молочного бідона Обмотка саморобної прокладки під молочний бак фторопластом

Результат від застосування такої прокладки перевершив всі очікування. Так що, якщо ви ще користуєтеся самогонным апаратом з прокладкою із звичайної гуми, задумайтеся про її заміну на фторопластову. Тим більше, це не так і складно.

Просмотров: 623 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz