Пятница, 29.03.2024, 13:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Октябрь » 10 » Вибираємо зимове взуття
22:54
Вибираємо зимове взуття

Зима вже не за горами, тому настав час здобувати тепле взуття. Вибираючи «одяг для ніг» для цієї пори року слід звернути увагу на те, що вона повинна бути не тільки красивою, але також зручною, практичною, непромокаючої і прекрасно зберігати тепло.

Відвідуючи взуттєвий магазин, спочатку обов'язково ознайомтеся з усім асортиментом і вибирайте таку обновку, яка буде вірою і правдою служити Вам в зимові холоди. 

Переваги взуття з натуральної шкіри 

Обираєте взуття? Оберіть тут: forester .
Широкий вибір, чудова якість, зручний пошук, красиві фото та доступні ціни

Взуття з натуральної шкіри є найкращим варіантом для зимової пори року, тому що в порівнянні з виробами з штучних матеріалів вона відрізняється наступними перевагами: 

- Превосходно утримує тепло; 

- Відмінно приймає форму ноги; 

- Менш промокає; 

- Витримує кілька сезонів. 

В даний час також пропонується широкий вибір взуття зі штучної шкіри. Вона приваблює гарним зовнішнім виглядом, прекрасно блищить і на перший погляд не відрізняється від натурального аналога. Але в процесі носіння в місцях згинів на ній можуть утворитися зморшки, а в результаті впливу низьких температур також тріщини. Крім того, таке взуття забезпечує гіршу захист від холоду, ніж натуральний аналог. 

Як же відрізнити натуральну шкіру від шкірозамінника? 

Натуральна шкіра тепліше, ніж штучна. 
Має ворсисту основу, а замінник - текстильну. 
При проколюванні звичайної швейної голкою натуральна шкіра пружинить, а на штучній залишається дірочка. 
Не намагайтеся відрізнити натуральну шкіру від штучної по запаху, так як при виготовленні шкірозамінника виробники часто використовують аромату із запахом натуральної шкіри. Також взуття може бути виконана з комбінованого матеріалу. 

В якості підкладки у взутті використовують натуральний або штучне хутро. Натуральне хутро розташовується на шкурі і це можна визначити, розставивши його пальцями. Синтетичне хутро знаходиться на тканині. Натуральне хутро набагато краще синтетичного. Він вбирає піт, дозволяє ногам дихати і не дає їм швидко замерзнути. Крім того, якісний хутро густий, щільний і при натисканні відразу розпрямляється. 

При покупці зимового взуття слід обов'язково звернути увагу на підошву. Товщина підошви повинна бути не менше одного сантиметра, так як вона буде промерзати. Віддавайте повагу підошві з рельєфним малюнком, чим більше буде його опуклість, тим впевненіше володар такого взуття почуватиметься на слизькій дорозі. 

Взуття для зими випускається на танкетці, платформі або підборах. І її вибір залежить від Ваших переваг. Але каблук в такому взутті повинен бути достатньо стійким. Не купуйте взуття з пластмасовим каблуком. Перевірити це досить просто, поставивши черевики або чоботи на тверду поверхню, і надавав на підйом, каблук з пластмаси відразу ж зміститися в сторону. Купувати таке взуття не рекомендується. 

Перевіряючи платформу в зимового взуття, досліджуйте периметр підошви. Вона повинна бути щільно приклеєна без слідів клею на стиках. А у пришитою платформи з швів не повинні виступати нитки. 

Не потрібно, щоб халява в зимового взуття здавлювало ногу. Рекомендується залишити трохи місця для лосин або більш товстих колготок. Ніколи не купуйте тісне взуття, так як в ній ноги в неї швидко втомляться і замерзнуть. А й взуття на розмір більше також купувати не варто, так як вона може розноситися, створювати незручності під час ходьби і навіть стати причиною травми. 

Приймаючи рішення придбати обновку, ще раз ретельно огляньте її. Перевірте ідентичність правого і лівого чобота по довжині, висоті і ширині. Застебніть і розстібніть кілька разів блискавку. Зверніть увагу на складки, тріщини, нерівномірне забарвлення, розриви на швах і вм'ятини, а також на фурнітуру, якщо вона є.

Просмотров: 1688 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 Oleg  
0
https://ru.wikipedia.org/

1 Oleg  
0
Цікаво

Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz