Вторник, 23.04.2024, 10:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Февраль » 18 » Вибираємо стелю квартири
21:44
Вибираємо стелю квартири

Обробку стелі можна зробити кількома способами. Раніше це була побілка, наклейка настінних шпалер, фарбування емалями. Зараз вибір способів набагато більше і безпосередньо залежить від ваших фінансових можливостей і дизайнерського рішення.

Будівельний ринок багатий оздоблювальними матеріалами, виготовленими за новітніми технологіями. Ваше завдання – визначити дизайн стелі, який би повністю вас влаштовував і відповідав вашим бажанням. Далі залишається тільки вибрати підходящий обробний матеріал і приступити до втілення бажання перетворити стеля у квартирі.

Попередньо треба підрахувати, скільки обраного оздоблювального матеріалу потрібно для ремонту, і перевести його у грошовий еквівалент. З визначенням кількості будматеріалу треба бути уважним, щоб не залишилося непотрібних надлишків, хоча невеликий запас все-таки варто зробити – на випадок непередбачених помарок. Так і майбутні витрати повинні вас влаштовувати. Після вирішення цього етапу вже можна купувати матеріал і починати ремонт стелі в квартирі.

Цікавитесь обробкою стелі?! Тоді вам сюди: Отделка потолка варианты.

Якщо у вас є бажання зробити оригінальним стеля – це також можливо. Фахівці можуть зробити вам багаторівневий стеля різної форми. Також це можуть бути натяжні стелі різного кольору і малюнка. З такою стелею реально створити ідеально рівну і глянсову поверхню. Можна розглянути і комбінований варіант – натяжна стеля з гіпсокартоном. Дизайн квартири буде ще незвичайніше і оригінальнішим.

Стеля роблять рейковим, а також касетним, матеріали для яких в асортименті представлені в будівельних магазинах. Вони випускаються різних кольорів і форм. Найбільш легким способом обробки стелі є клейовий стелю. Він просто монтується, і ви самі зможете його зробити.

Самий бюджетний варіант ремонту стелі – це найстаріший спосіб побілки. Це дешево і легко. Побілена стеля виглядає примітивно і не буде окрасою вашої квартири. В даний час мало хто зупинить свій вибір на такому варіанті.

Як бачите варіантів оформлення стелі в квартирі предостатньо. Залишається тільки вам визначитися з вибором, прислухавшись до своїх бажань і переваг. Можна вислухати думку друзів і рідних, але остаточне рішення за вами, адже зміни у квартирі ви робите для себе, а не для оточуючих. При самостійному виборі вам не доведеться надалі шкодувати, як у випадку вибору, зробленого під впливом.

Просмотров: 576 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz