Среда, 24.04.2024, 18:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Октябрь » 12 » Вибираємо якісний склопакет
20:38
Вибираємо якісний склопакет

Встановлюючи у себе вдома пластикові вікна, ми переслідуємо в основному дві мети - це теплоізоляція і звукоізоляція приміщення. Будуть наші вікна виконувати ці функції чи ні, багато в чому залежить від того, який склопакет ми виберемо.

Сьогодні на ринку металопластикових вікон можна знайти широкий асортимент склопакетів. Вони відрізняються один від одного набором характеристик, типом і якістю. Саме від цих характеристик і буде залежати звукоізоляція і енергозберігаючі властивості Ваші майбутніх вікон.

Найчастіше на пластикові вікна встановлюються склопакети двох видів - або однокамерні, або двокамерні. І назв стає зрозуміло, що перший складається з однієї повітряної камери, а другий - з двох, що робить рівень його тепло- і звукоізоляції в рази більше.

Так, якщо вікна Вашого будинку виходять у двір, на паркову зону або на іншу малошумну зону - Вам сміливо можна ставити однокамерні склопакети. Вони прекрасно впораються зі своїми функціями і обгородять Вас від того невеликого шуму, які є на вулиці. Якщо ж вікна виходять на проїжджу частину, на жвавий проспект, на трамвайні колії або на інші гучні зони - ізолювати Вас від зовнішнього шуму зможуть двокамерні склопакети. Їх подвійна конструкція буде зберігати тепло і тишу в Вашому домі.

Замовити якісний склопакет ви можете тут: полезная ссылка.

Основні критерії, на які варто звернути увагу при виборі склопакета для помірної звукоізоляції, це:

Товщина склопакета може бути від 24 мм;
Товщина скла повинна бути близько 3 мм;
Можуть бути притаманні рівні дистанції між стеклами.
Основні критерії при виборі склопакета для максимальної звукоізоляції, це:

Скло триплекс;
Наявність наклеєної плівки;
Скло повинні бути різної товщини;
Товщина склопакета повинні бути не менше 40 мм;
Заповнення склопакета - Аргон
Обов'язкові різні дистанції між стеклами.
Енергозберігаючі властивості пластикового вікна, рівень його теплоізоляції багато в чому залежить від якості і типу встановлюваного склопакета. Для звичайних вікон властивий набагато менший коефіцієнт опору теплопередачі. Головною функцією металопластикових вікон (ПВХ) є саме теплоізоляція і енергозбереження. Для досягнення максимального ефекту рекомендується встановлювати якісні енергозберігаючі склопакети.

Сьогодні на ринку пластикових вікон представлено два основних види енергозберігаючого скла - це К-скло і І-скло. Ці скла відрізняються технологією, за якою вони були зроблені, а також рівнем випромінюючої здатності.

К-скло - це склопакет твердого покриття (Low-Е). технологія його виробництва представляє собою наступний процес - на гаряче скло наноситься шар металу. Потім вони спікається один з одним і утворюють дуже міцне покриття.

І-скло - це склопакет м'якого покриття (Double Low-Е). Технологія його виготовлення абсолютно інша. Тут повністю відсутня процес спікання. Металевий шар наноситься на скло за допомогою вакуумного напилення. Це дозволяє зробити товщину металевої плівки мінімально тонкої - вона може становити кілька десятків нанометрів.

Порівнюючи ці два види склопакетів, можна зробити висновок, що І-скло більш енергозберігаюче, ніж К-скло. Основними його перевагами є більший рівень теплоізоляції, кращі светопропускная властивості, а також не можна не відзначити його більш доступну вартість. Завдяки легшому процесу виготовлення І-скло коштує трохи дешевше.

На закінчення хочеться підсумувати все вище сказане і виділити три основні моменти при виборі хорошого склопакета. Якщо Ви хочете купити якісні склопакети звертайте увагу на:

Особливості зовнішнього середовища за вікном Вашого будинку - галасливий проспект або тихий дворик;
Рівень вологості приміщення;
Рівень світлопропускання скла.
Орієнтуючись на ці прості правила, Ви з легкістю підберете якісні і надійні склопакети, які прослужать Вам багато років!

Просмотров: 640 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz