Пятница, 29.03.2024, 17:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 16 » Вибираєм фалоімітатор (тільки для атеїстів)
00:06
Вибираєм фалоімітатор (тільки для атеїстів)

Фалоімітатор по іншому називають ділдо. Це один з найпопулярніших аксесуарів як для мастурбації, так і для сексу з партнером. Якщо у вас ще не було досвіду використання секс-іграшок, максимально уважно поставтеся до вибору ділдо. А цей матеріал стане вашим помічником у цьому питанні. Скориставшись нашими порадами, ви уникнете розчарувань і отримаєте велику, нічим не затьмарене задоволення. Фіналом використання правильного підібраного ділдо стане чудовий, сильний оргазм. Отже, з чого потрібно починати вибір ділдо?

Визначаємося з розміром

Інтернет-магазин Romantic-shop пропонує фалоімітатори самих різних розмірів. Є ділдо розміром 10 сантиметрів, 15 і більше. Зробивши свій вибір на користь ділдо на присоску, ви зможете використовувати його і одночасно звільнити руки. У продажу є фалоімітатори з відростками, що дозволяють одночасно стимулювати клітор, анальний отвір. Визначаючись з розміром ділдо, подумайте, який розмір пеніса для вас є найбільш кращим. Кращий фалоімітатор - це секс-іграшка розміром трохи більше ідеального для вас пеніса.

Замовити його можна тут: фалоимитатор цена.

Форма

Інтернет-магазин Romantic-shop пропонує поціновувачам чуттєвих задоволень ділдо різної форми. У нас ви придбає фалоімітатори з мошонкою і без. В нашому асортименті є реалістичні ділдо. Великим попитом користуються фалоімітатори, є зліпками статевих органів жеребців, кенгуру і інших тварин. Ці ділдо знаходяться у нас в категорії Зооэротика. У цієї категорії представлені фалоімітатори, які втілюють статеві органи вигаданих персонажів: Людини-Павука, Халка, Аватара. Вибір ділдо на нашому сайті дуже великий. Він дозволяє задовольнити найвибагливіші побажання.

Двоголові ділдо дають можливість вагінального і анального проникнення одночасно. Вони підійдуть для сексу з чоловіком, сексу двох партнерок, мастурбації. Двоголові фалоімітатори легко можуть проникати відразу в обох партнерів. Ділдо бувають прямі і зігнуті. Вигнуті фалоімітатори як не можна краще підходять для стимуляції точки G.

Матеріал ділдо

Зараз найбільш популярним матеріалом для виготовлення ділдо є силікон. Це довговічний матеріал. Він легко очищається, не має пор, в яких накопичуються бактерії. Силікон для виробництва ділдо та інших секс-іграшок використовується спеціальний, медичний.

Виробники також випускають гелеві фалоімітатори. Але гелеві ділдо мають пористу структуру. Вони не наділені довгим терміном служби, на відміну від силіконових. Гелеві фалоімітатори зберігають в собі бактерії, тому ці ділдо повинні бути іграшкою для одного або постійної пари. Пластикові ділдо теж заслуговують похвал. Вони міцні, легко миються, безпечні для здоров'я.

Ділдо з вібрацією

Ви можете купити у нас ділдо, оснащений вібраційним механізмом. Просто вставляєте батарейки або акумулятори і насолоджуєтеся. Якщо ваш фалоімітатор до того ж буде на присоску, ви його можете "осідлати", сівши зверху. Такі фалоімітатори зазвичай проводяться без пристосування для стимуляції клітора. Все-таки рідко який примірник ділдо може "вбити відразу всіх зайців", але є більш або менш універсальні моделі.

Ціна фалоімітаторів

За ціною ділдо відрізняються один від одного. Ціна залежить від виробника, матеріалу, функцій фалоімітатора. Але в цілому вони не є дорогими секс-іграшками. Це один з найбільш доступних інтимних товарів. При купівлі ділдо не забудьте про чистячий засіб для нього. Дуже важливо стежити за гігієною секс-іграшки. І ви повинні пам'ятати про це.

Скористайтеся нашими порадами при виборі фалоімітатора. Вони допоможуть вам підібрати відповідний варіант секс-іграшки.

Увага: Біблія категорично проти подібних речей, тому цей товар тільки для тих, кому байдужа його душа, а важливі тільки тваринні інстинкти.

Просмотров: 1531 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz