Четверг, 25.04.2024, 11:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 5 » Вибір чоловічої електробритви
01:57
Вибір чоловічої електробритви

Параметри вибору електробритви, система гоління, тип гоління, число бреющих головок, джерела харчування, обслуговування, додаткові функції, ціна.

Відомі два основних види бритвених систем: роторна та сітчаста. Роторна система має обертаються головки (щетина зрізається невеликими обертовими ножами). У сітчастій системі ножі від поверхні шкіри відокремлюють сталеві сітки, а щетину зрізають вібруючі леза.

Роторні системи вважають більш зручними для гоління короткої щетини, в той час як сітчасті краще голять довгі волоски. Існує думка, що сітчасті системи менше травмують шкіру, в той час як роторні більш чисто голять.

У процесі історичного розвитку галузі відбулося розділення технологій між найбільшими виробниками: роторні бритви Philips випускає, а сіткові – Braun, Panasonic.

У роторних бритв може бути 2-3 бритвені головки, у сіткових - від 1-ої до 3-х.

Замовляйте електробритви за доступними цінами тут: електробритви філіпс.

Акуратність і швидкість гоління, а також ціна електробритв прямо пропорційно залежать від кількості бреющих головок: чим їх більше, тим вище показники.

Вибираючи електробритву потрібно вирішити, будете ви обновку використовувати щодня, як основний інструмент, або від випадку до випадку, при цьому умови можуть бути самі різні, не тільки домашні.

Тобто, якщо ви хочете застосовувати прилад вдома у ванній кімнаті, то можна подумати над варіантом покупки електробритви з функцією вологого гоління (тобто, з застосуванням крему). Подібна бритва, крім інших плюсів, більш проста в обслуговуванні.

Щоб очистити її, не потрібні спеціальні пристосування і речовини, вона промивається проточною водою, а також її можна зберігати у ванній кімнаті при підвищеній вологості.

Звичайно ж, таку бритву, здійснює вологе гоління, можна використовувати і для звичайного, сухого гоління.

У випадку ж придбання бритви з метою використати її в дорожніх умовах, ця функція навряд чи буде володіти цінністю, притому, що вона робить покупку дорожче за інших рівних умов.

Орієнтуючись на бритву для використання в дорозі, потрібно придивлятися до акумуляторів великої ємності та швидкості їх зарядки.

Фактично монополістом на ринку електробритв вологого гоління є Panasonic, всі відомі моделі гарантують вологе, так і сухе гоління.

Безліч бритв оснащується тримером - пристосуванням для підстригання та вирівнювання волосся і отросшей щетини. Подібна електробритва виявиться корисною, якщо навіть ви відпускаєте бороду або вуса.

Пристрій плаваючого тримера таке, що при стрижці повторюється контур обличчя, і, тим самим, навіть дуже короткою щетині можна надати потрібну довжину.

Купуючи бритву, краще підбирати модель, забезпечену акумулятором – ви зможете брати її в подорож (звичайно, це дороге задоволення). Природно, чим ємність акумулятора більше, тим заряджати його доведеться рідше, але, тим дорожче він буде коштувати.

Вартість акумулятора, до речі, також залежить від швидкості зарядки. Можна, крім цього, рекомендувати купити бритву з живленням від автоприкурювача, або ж окремо придбати подібний перехідник. Це досить корисний пристрій дасть можливість вам заощадити дорогоцінний час ранкового сну, дозволяючи поголитися стоячи в ранкових автомобільних пробках.

Щодо заряду акумуляторів можна сказати, що є декілька способів: за допомогою мережевого шнура або методом встановлення на спеціальній безконтактної (індукційної) підставці.

В електричних бритвах, крім вищевикладених особливостей, можуть бути й безліч інших "наворотів". Суть їх цілком відображають самі назви:

- індикація рівня зарядки акумулятора;

- автоматичний захист від перезарядження;

- плаваюча бриюча головка (допоможе більш щільного прилягання до шкіри, і, отже, сприятиме більш чистого гоління);

- індикатор потреби в очищенні і т. п.

Зрозуміло, що таких можливостей більше, тим електробритва "інтелектуальнішим", і тим ціна вище.

Просмотров: 668 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz