Пятница, 29.03.2024, 10:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Октябрь » 16 » Терморегулятор для теплої підлги
00:38
Терморегулятор для теплої підлги

Цей пристрій автоматично стежить за температурою підлоги. Ви повинні уважно вибирати. Від вибору терморегулятора — залежить вартість і термін експлуатації теплої підлоги. Одним із затребуваних терморегуляторів на даний час є терморегулятор RTS-70.26. В ньому температура регулюється коліщатком. Існують також програмовані терморегулятори як: Woks M9,Woks M6 про цих терморегуляторах ми розповімо трохи пізніше. Також важливим моментом є те, що терморегулятори мають максимальне навантаження А16.

Терморегулятор для теплої підлоги Cray Hot RTC. Цей пристрій встановлюють тільки тоді, коли не потрібно економія енергії. Зазвичай це теплий пол, який має малу площу. На нашому ринку терморегулятори користуються великим попитом у зв'язку з цим на ринку існує безліч зразків які мають функціональні відмінності.

Існує класична модель такого приладу, вона нагадує вимикачі. Цей пристрій має 2 деталі: перша деталь — датчик друга деталь — регулятор. Термостат отримує дані про температуру підлоги, на основі яких і робить запуск та вимикання обігріву підлоги. Практично всі терморегулятори встановлюють недалеко від розеток. Паралельно з терморегуляторами в деяких варіантах використовують — термодатчик, який визначає температуру простору, в якому знаходяться.

Ручний терморегулятор має такий плюс, як можливість першочерговим установки важливих параметрів. Пристрій, найчастіше застосовують в санвузлах, передпокоїв. При купівлі терморегулятора в першу чергу звертають увагу на функції. Чим більше їх, тим краще терморегулятор. Відповідно ви можете більш якісно налаштувати роботу теплої підлоги. Друге, на що ви повинні звернути увагу, це зручність інтерфейсу і спосіб установки.

Терморегулятори поділяють на два види: настінні і ті, які монтуються в щиток. Але при цьому головний критерій при виборі: потужність. Головний критерій може сказати про те з яким саме видом підлоги поєднується ваш терморегулятор. Термостат несе відповідальність за безпечну роботу теплої підлоги. Краще купувати терморегулятори від надійних компаній. Але при цьому, не варто забувати, що термостати і терморегулятори — це дуже складні прилади, які вимірюють і регулюють. Монтаж настільки простий, що його може виконати навіть школяр. Правильне з'єднання з терморегулятором полягає в правильному місці розташування нагрівальних елементів. Після першого запуску терморегулятора повторні налаштування не потрібні.

Призначення терморегулятора для теплої підлоги

Для відділів розташованих в кімнатах різного призначення, потрібно монтувати терморегулятори за кількістю приміщень. Щоб заощадити електрику під час використання, вам підійде відмінне рішення — терморегулятор для теплої підлоги. Він підтримує, регулює задану температуру. Це все при правильному виборі монтажу та пристрої. Як же терморегулятор робиться економічно вигідним? Він не тільки встановлює тимчасовий інтервал нагрівання, але і регулює температуру і встановлює інтервал в автоматичному нагріванні. Термостат в приміщеннях забезпечують від 5 до 45 градусів.

Існують такі види терморегуляторів:

Електронно — механічний: це регулятор працює за принципом сучасного прасувального пристрою праска. Без встановлення конкретних температурних параметрів. Коли в кімнаті температура нагрівається до певної, регулятор вимикається і сам включається знову, коли температура повітря в кімнаті остигає на кілька градусів. Якщо ви крутите колесо в одну сторону, то в кімнаті буде прохолодно якщо в протилежну буде жарко. Велика перевага приладу — це хороша ціна і простота.

Електронний: це пристрій, яке дуже схоже за принципом роботи на електронно-механічний термостат. Тільки замість перемикача фонового коліщатка на даному пристрої знаходяться сенсори, кнопки і дисплей, на який виводиться вся інформація. Даний тип пристрою має точно такими ж функціями, якими володіють не прості електронні терморегулятори.

Програмований Терморегулятор або механічний

Програмовані терморегулятори — це розумний вигляд терморегулятора, мета яких є підтримання температури, також їх можна запрограмувати на запуск та відключення даний період часу. Як ми вже говорили вище програмовані Woks M9,Woks M6, режим даних терморегуляторів розподіляється по днях на тиждень, час доби і годинах. Одноразово запрограмувавши терморегулятор — ви про нього забудете на досить тривалий період. Два описаних вище моделі мають функцію блокування управління методом одночасного натискання на два елемента екрана. Зворотний процес відбувається також.

Програмовані терморегулятори мають такі функції:

Температурний датчик підлоги.
Тижневий цикл, тимчасові інтервали і захист від дітей.
Програмовані терморегулятори сильно економлять електрику при підключенні підлог чималої площі.

Механічні терморегулятори

Часто використовують в опалювальних системах, як приватних будинків, так і житлових квартир. Крім цього механічні терморегулятори мають властивість: управління кліматом кондиціонерів, водонагрівачів. Тим самим обігріваючи навколишнє середовище і роблячи її зручнішим і комфортнішим для проживання. Якщо описувати простіше механічний терморегулятор запускає прилади, тим самим підтримує необхідну температуру. Головна особливість даного виду терморегулятора це те, що в ньому відсутня електрична начинка, у зв'язку з цим для його функціонування не потрібні ні батарейки, ні електричне живлення.

Механічний термостат — пристрій, яке засноване на здатності матеріалів змінювати свої властивості залежно від температури. Основна деталь механічного термостата — газова мембрана, з-за цього їх найчастіше називають мембранними терморегуляторами. Найбільш часто механічні термостати встановлюють одночасно з газовими котлами. В даний час існує безліч можливих варіантів для механічних термостатів. А тепер їх легкість внутрішньої начинки дає можливість випускати механічні терморегулятори за низькою вартістю в порівнянні з електронними. В очах покупців цей факт створює популярність.

Правила підключення терморегулятора

Корисна інформація: дроти, які підключаються в терморегулятор, позначені різними кольорами. Білим: L-фаза. Синій-N. Жовто-зелений — земля. Терморегулятор підключається таким чином.
Перша дія: визначення його місця розташування, при цьому ви повинні взяти до уваги той факт, що поруч з ним зобов'язана знаходиться електропроводка, додатково потрібно виділити не багато місця для перемикача. Під час створення схеми теплої підлоги, треба залишити ще трохи місця для датчика. Він повинен знаходитися в тому місці, яке не має заставляться меблями. Якщо нагрівальним елемент — ІК плівка, то датчик розміщується на звороті. Якщо нагрівальний елемент — греющийся кабель, то датчик потрібно убезпечити від бетону. По закінченню монтажу, на місці установки терморегулятора необхідно зробити розмітку. Потім потрібно провести зіставлення сили нагрівального елемента теплої підлоги з потужністю терморегулятора.
В наступному кроці ми проводимо з'єднання проводки з гріючою елементами. Треба звернути увагу на необхідність підключення фаз. В переважаючій кількості фази позначають буквами: L, F, а нейтральний літерою N. Останній крок у цьому ми проводимо тестування терморегулятора. Встановлюємо мінімальне значення подаємо харчування включаємо тумблер. Поміняйте температурний режим при включенні нагрівальних елементів завжди повинен бути чутний легке клацання. Візуально перевірте нагрів підлоги.

Просмотров: 379 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz