Суббота, 20.04.2024, 05:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 3 » Стенди для школи
23:06
Стенди для школи

Стенди школи - це інформація, а також елемент виховання учнів в дусі високої моралі і поваги до історії, традицій і досягнень своєї школи, свого міста, свого госудрства. Оформлення стендів для навчальних закладів - одне з профілюючих напрямків компанії Візіком-Арт. У школі до стендів пред'являються особливі вимоги, що забезпечують їх довге життя в умовах понад активної шкільного середовища. Ми пройшли через це, наші стенди витримають і очманілі ручки учнів, і монетки в кишенях для документів, і інші особливості експлуатації стенду в нормальній російській школі.
Шановні Завучі і Директори шкіл, вчителі та члени батьківських комітетів, - перед вами наші роботи. Вибирайте, питайте, пропонуйте свої найсміливіші ідеї по телефону (495) 5074366 та Ваші шкільні стенди будуть кращими.

Московська школа №964 1 вересня зустріне учнів новими стендами від Візіком-Арт. Вестибюль школи прикрасили великі стенди традиційної тематики: Наша гордість, Наші досягнення (2), Рада установи, а також елементи геральдики: герб Росії, герб Північно-східного округу Моква, герб мікрорайону Бібірево. У виготовленні використана аплікація вініловими плівками, металевий профіль, кишені для документів звичайні і на дистанційних власниках. У числі особливостей даного проекту оформлення школи - стилізований прапор РФ над стендами. Прапор не просто завдано на плоску поверхню пластика, але виконаний в реальному обсязі, розвиваючись у всіх площинах.

Ви можете замовити стенди для школи тут: http://stendprint.com.ua/catalog/stend-klass/stendi-dlya-shkoli/. Будь які стенди за доступними цінами.

Стенд містить державний герб, прапор, гімн і карту Росії (аплікація, плівка під золото, скло + дистанційні власники, складно-профільні елементи, профіль, об'ємні букви)

Настінна композиція стендів шкільної геральдики в комплексному оформленні холу ліцею:

герб і гімн міста (аплікація, плівка під золото, скло + дистанційні власники, складно-профільні елементи, профіль)
герб і гімн Росії (аплікація, плівка під золото, скло + дистанційні власники, складно-профільні елементи, профіль)
герб і гімн ліцею (аплікація, плівка під золото, скло + дистанційні власники, складно-профільні елементи, профіль)
Герб Росії, герб Москви, герб Південного округу, карта Росії, тексти гімнів Москви і Росії. Це традиційний комплект геральдики для шкіл, гімназій, коледжів та ін. Освітніх установ, який здатний прикрасити будь-які стіни, надати урочистість і викликати почуття патріотизму у юних громадян своєї країни.

У центральній частині стенду - копія передовиці газети "ИЗВЕСТИЯ" від 9 травня 1945 року і зображення пам'ятника воїну визволителю (скульптор Вучетич). Верхній дистанційний елемент дозволяє оновлювати інформацію заголовка стенду.
Варіанти стендів відрізняються кількістю і розмірами кишень. Фігура солдата і шапка стенду може бути виконана аплікацією замість повноколірного друку, що підкреслить фактуру зображень і поліпшить сприйняття. Дивіться комплектацію і вартість і стендів

Оригінальна конструкція шкільного інформаційного стенду "Навчально-виховна робота" дла гімназії №1446 (м.Москва) виконана у вигляді розкритої зошити, сторінки якої скріплені стилізованими елементами палітурки. Розміри стенду 1850х1300 мм. Шапка і кишені для документів великих форматів (А4х2) закріплені на дистанційних власниках. Шкільний стенд обрамлений металевим профілем і має фон "під золото". До особливостей конструкції стенду слід віднести той факт, що, незважаючи на великі розміри, цей стенд монтується на стіну однією людиною протягом всього лише 30 хв.
Для тих, кого зацікавив цей оригінальний інформаційний стенд, слід сказати, що замість аплікації вініловими плівками, фон може бути виконаний повнокольоровим друком. Наприклад, у вигляді разлінеенних листів шкільного зошита в клітинку або в лінійку.

Комплект інформаційних стендів для оформлення установи вищої професійної освіти Православний Свято-Тихоновський гуманітарний університет, м.Москва. Всі стенди виготовлені на пластиковій основі з окантовкою в декоративний металевий профіль. Назви стендів нанесені аплікацією вініловими плівками:

Фасадна вивіска-табличка школи №1922 м.Москва. Може бути виготовлена ​​із застосуванням оригінальних гербів, емблем, логотипів. Розмір таблички: 800 мм x 450 мм. Комплектація фасадної вивіски: металевий профіль, захисне скло; накладні герб і прапори, виготовлені з металу; кольоровий фон - плівка ORACAL.

Ціна фасадної вивіски-таблички залежить від типу основи:

стенд Класний куточок, Куточок класу, Наш классСтенди "Наш клас", "Куточок класу", "Класний куточок" - це найбільш затребувані інформаційні стенди в школах, що відображають життя учнів, важливі події в класі, новини, дні народження, розкладу і просто оголошення . Ми постаралися врахувати всі ці сторони життя класу і пропонуємо готовий інформаційний стенд, який хлопці зможуть самостійно наповнювати інформацією для себе, учітілей і батьків з першого дня. Розміри стенду 1000 х 900мм. Шкільний стенд легко кріпиться на стіну. Назва шкільного стенду "Класний куточок", "Наш клас", "Куточок класу" - вибирайте на ваш смак.

Комплект інформаційних стендів оформлення класу школи №1409, м.Москва, складається з 3 одиниць: стенд Класний куточок, стенд Математика і стенд Російська мова. Розміри 1.2х1м, 1х0.8м і 1х0.8м відповідно.
Класні стенди виготовлені на пластиковій основі з додатковою металевою поверхнею для закріплення інформаційних материаллов за допомогою набору кольорових магнітів (входить в комплект). Кожен стенд окантований білим П-образним пластиковим профілем. Зображення на стендах виконане повнокольоровим друком. Стенди виглядають легко і приємно. Слід сказати, що розміри і назви класних стендів можуть бути змінені відповідно до вимог школи.
Використання магнітів на інформаційних стендах досить поширене в сучасних школах. Це дозволяє вільно компонувати матеріали самих різних форматів і використовувати кожен сантиметр поверхні класного стенду. Дизайнер Ольга Буканова, Візіком-Арт.

Особливістю цих шкільних стендів є те, що зображення фону в стилі «джунглів» нанесено в декілька шарів з використанням самоклеющейся плівки з різною фактурою (матова і глянсова). В результаті при переміщенні уздовж стенда створюється цікавий ефект мерехтіння окремих деталей зображення.

Просмотров: 1425 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz