Четверг, 28.03.2024, 14:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 11 » СРО як гарант якості для замовників
02:09
СРО як гарант якості для замовників

Допуск СРО - гарант якісного виконання робіт, а також безумовний гарант якості для замовників. Вступивши в СРО, багато фірм стали з більшою увагою ставитися до інтересів споживача.

Допуск визначається наявністю спеціального сертифікату, який виданий фахівцями саморугилируемой організації. Поспішаємо зауважити, що вступити в СРО будівельників не складе особливих труднощів, в тому випадку якщо буде надано повний документ необхідних документів та виконані всі вимоги.

При наявності сертифікатів на продукти харчування, набагато значніше збільшило їх споживання. Будь-який покупець намагається вибирати продукти харчування, які мають високу якість. У багатьох виробників продуктів харчування, варто відзначити, з'явився особливий знак якості. Фірми, які вступили в СРО, в обов'язковому порядку зобов'язані проходити сертифікацію. Не варто забувати і про те, що слід мати в наявності свідоцтво про допуск СРО. Воно грає величезну роль при вступі. Саме цим гарантують якість продукції, яку виробляють, тим самим збільшують приплив покупців. У виробників з'явилася прагнення до підвищення якості продукції.

Рекомендуєм Вступить в СРО.

Практика формування компенсаційного фонду проводиться у будь СРО. Це спрощує процедуру відшкодування морального і матеріального збитку. На колективному участі в рівних частках заснований механізм поповнення фонду. Поетапно відрегульований процес поводження з скаргами споживачів, які незадоволені якістю товару.

СРО має деякі мінуси:

-не повністю розвинена інфраструктура СРО.

Тому, багато фірм поки що мають можливість лише приєднатися до більш великим багатопрофільним організаціям з саморегулюванням. Вони поки не мають можливості об'єднатися в профільне СРО.

Активно розвиваючись, СРО позитивно позначається на більш сильної системі прав споживача фірмами, які беруть участь в СРО, також на збільшенні доходів фірм, на отримання високоякісного продукту споживачем.

Позитивні сторони розвитку саморегулівних організацій:

збільшення доходів самих фірм

-отримання якісного продукту споживачем,

 Кожна компанія більш відповідально стане підходити до питань щодо якості надаваних послуг. Пам'ятайте, що будь-який потенційний покупець, буде мати можливість самостійного вирішення питання співпраці з різною організацією, орієнтуючись на допуски до роботи, відгуки клієнтів та ділову репутацію СРО. Кожна компанія прагне отримати доступ СРО.

Просмотров: 608 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz