Пятница, 29.03.2024, 02:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Ноябрь » 7 » Що таке "гарячий тур"?
17:49
Що таке "гарячий тур"?

Відомі випадки, коли туристи дзвонять в турагентство, наприклад, у березні з проханням продати гарячий тур в Туреччину на червень. Що ж таке гарячий тур? Це тур, який залишився не проданим за пару днів до вильоту. Тому гарячий тур може виникнути тільки напередодні вильоту, виняток становлять візові країни, подорож в які вимагає ще часу на оформлення в'їзних віз.

Що ж стосується таких країн, як Туреччина, наприклад, то гаряча путівка може з'явитися раніше, ніж за кілька днів до вильоту. Причиною появи гарячого туру може стати відмова туриста з будь-яких причин від раніше купленої путівки - у цьому випадку в гарячих може виявитися і хороший затребуваний готель. Гаряча путівка зважаючи на те, що часу на реалізацію не залишилося, може бути продана за ціною нижче базової, тобто, як прийнято говорити, "гарячою ціною". Але, треба розуміти, що дана ситуація виникає досить рідко, так як договірні умови передбачають досить жорсткі штрафні санкції в разі відмови від туру за ініціативою клієнта.

Найбільш часто гарячі тури виникають у випадках, коли оператор не встигає продати якусь частину місць напередодні дати вильоту. Для виникнення гарячих путівок цієї категорії повинні залишитися як мінімум квитки на літак, а от готелі Ви вибираєте в цьому випадку вже з тих, які залишилися не проданими. І якщо це високий сезон, то вибір, як правило, дуже невеликий. Готелі, що користуються попитом у такі періоди продані заздалегідь, іноді за два-три тижні, а іноді і за два місяці. У гарячих залишаються не дуже престижні готелі, як правило, не залежно від офіційних рейтингів це рівень 3-х зірок.

Замовляйте гарячий тур на цьому сайті.

Так що приймаючи рішення летіти на відпочинок за путівками у високий сезон, не розраховуйте на хороший готель з якісним сервісом і харчуванням. До того ж гарячі тури, як правило бувають з вильотом з Москви. Щоб купити путівку з вильотом з Мінська, теж бажано потурбуватися заздалегідь. Рейсів з Мінська значно менше, ніж з Москви, і квитки зазвичай продані вже за тиждень, а то й два до дати початку туру.

Ці рекомендації стосуються так званих високих періодів - коли попит на путівки стабільно високий. Що стосується Єгипту, наприклад, як найбільш популярного зараз напряму, то зниження попиту зазвичай відбувається в період з кінця листопада по кінець лютого, коли світловий день у Єгипті стає коротким, а погода (хоча температура звичайно не опускається нижче 23-27 градусів вдень) все ж вважається для цієї країни прохолодною, часто буває вітряно.

В цей період з гарячою ціною можна купити і хороший готель рівня 4-5 зірок, хоча знову-таки найчастіше з вильотом не з Мінська. Виняток складаю високі дати - канікули, Різдво і Новий рік. Тури на ці дати теж рекомендуємо купувати заздалегідь. Чекати горящих путівок у ці періоди не має сенсу - ціни ближче до свят будуть тільки рости, а вибір готелів буде ставати менше з кожним днем. Чекати гарячих турів або бронювати заздалегідь - рішення за Вами. Сподіваємося, що наші рекомендації будуть Вам корисні. Вдалого вибору!

Просмотров: 391 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz