Четверг, 28.03.2024, 19:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 22 » СЕКРЕТИ МОТИВАЦИИ АБО ЯК МОТИВУВАТИ СЕБЕ
22:04
СЕКРЕТИ МОТИВАЦИИ АБО ЯК МОТИВУВАТИ СЕБЕ

Толі думки «не в ту сторону», то вони відсутні взагалі, чи то бажання недостатньо сильне, то чи невпевненість в правильності рішення заважає, але ніяк не вдається змусити себе здійснити задумане? Поправте окуляри - адже, вся справа в мотивації, вірніше в її відсутності.

Щоб швидше налаштувати себе на виконання будь-якої задачі, необхідно скористатися секретами мотивації.

1. Сформулюйте причину (визначте мету).
Чітко сформульована причина з усіма наслідками, що випливають з неї рішеннями стає потужним стимулом на шляху до досягнення мети і, надаючи впевненості і сил, стимулює на здійснення задуманого. Чим важливіше для вас мета, тим істотніше буде усвідомлюватися необхідність її досягнення і тим сильніше буде мотивація.

2. Мрія.
Людина, окрилений мрією, здатний на багато що, часом навіть на самі необдумані і несподівані навіть для нього самого вчинки. Людина, яка вміє мріяти - вміє жити по-справжньому. Мрія схожа з метою, але вона більш абстрактна і бажана. А все бажане «за замовчуванням» приречене на здійснення. Тому мрія - кращий спосіб мотивації.

Максимальну мотивацію на успіх ви отримаєте в групі: энерджи диет. Вы будете всегда на шаг впереди. 

3. Порівняння.
Людина дуже гостро реагує на критику, особливо, якщо вона супроводжується порівнянням його з ким-небудь. В такому випадку в підсвідомості «включаються гальма» і «скривджений» ще гірше справляється з поставленим завданням і допускає ще більше помилок у своїй діяльності. Але порівняння не завжди на шкоду людині. Воно може принести свою користь і мотивувати на успіх в тому випадку, якщо використовувати його у вигляді самосравненія або порівняння себе вчорашнього з самим собою сьогоднішнім. Поряд з самоаналізом самосравненіе сприяє визначенню своїх помилок і досягнень. Перші допомагають знаходити нові шляхи вирішення проблем, а другі, підвищуючи самооцінку, додають сил і впевненості, мотивуючи на успіх.

4. Сприйняття перешкод як самоперевірки.
Жодна мрія не може здійснитися без подолання перешкод, які їй передують. Здатність долати можливі труднощі на шляху до мрії і відрізняють сильну людину від невдахи. Мало хто бажає визнати себе слабким. Тому, зіткнувшись з черговою «перешкодою», необхідно переконати себе в тому, що це ще одна посильна перевірка, яка допоможе довести самому собі свої «великі» здібності. Бажання «не втратити в бруд обличчям» стане потужним стимулом до діяльності.

5. Відпустіть минуле.
Всі помилки сприймайте як досвід, виймайте з них урок, але не тягніть за собою в майбутнє всю їх «моральну тяжкість». Переживання негативних емоцій зводить на шляху до мрії невидимий, але потужний бар'єр, який не тільки заважає рухатися вперед, але і демотивує людини. Тому, як то кажуть, сталося - зробили висновки і живіть далі!

Просмотров: 690 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz