Среда, 24.04.2024, 20:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Октябрь » 6 » Різновиди металевих битовок
12:05
Різновиди металевих битовок

Зберігання металевих побутівок перед продажейМеталліческой побутівкою називається тимчасова будова для розміщення робочого персоналу та обладнання. На будівництві набагато вигідніше використовувати будови з металу, ніж з дерева. Металеві побутівки мають тривалий термін експлуатації і можливість транспортування з одного будівництва на іншу. 

Неможливо уявити собі будівельний майданчик без застосування цих невеликих, але дуже важливих об'єктів. В даний час такі конструкції застосовують для самих різних цілей. На їх основі облаштовують місця відпочинку персоналу, кімнати прийому їжі, приміщення для керівництва, склади і навіть спальні місця. Зростає попит саме на конструкції, виконані з металу, навіть незважаючи на те, що ціна металевої побутівки помітно вище ціни аналогічної дерев'яної. 

Обираєте собі битовку? Оберіть тут: купить бытовку в спб.
На сайті завжди широкий вибір та повна інформація про товар включаючи фото. Ціни досить доступні.

Металеві будівельні вагончики можна об'єднувати в єдину будівлю. Така можливість помітно розширює сферу їх застосування. Зараз такі споруди застосовують в якості торговельних точок, охоронних постів, точок ремонту взуття та інших майстерень. 

Для обшивки використовують листи з оцинкованої або нержавіючої сталі. Таке покриття не схильне до корозії, тому в разі правильної експлуатації та транспортування, термін служби такого приміщення складає кілька десятків років. У разі пошкодження ремонт не становить складності. Досить просто замінити лист обшивки. Все це робить металеві побутівки більш популярними, ніж дерев'яні, незважаючи на значно більш високу вартість. 

Будівельні металеві побутівки цілком окупають себе завдяки довговічності, а для будівельної компанії ціна на металеву битовку взагалі може залишитися непоміченою на тлі загальних витрат на будівництво. 

Переваги металевих побутівок: 

     значно довговічніші, ніж дерев'яні; 
     багато варіантів як внутрішньої, так і зовнішньої обробки; 
     мобільність; 
     можливість використання для спорудження модульних будівель. 

Внутрішнє оздоблення металевої побутівки із застосуванням вагонкіВнутренняя оздоблення найчастіше виконана з недорогих матеріалів. Для тимчасового проживання людей цілком достатньо ДВП для стін і дерев'яних дощок для підлоги. Для зимового часу можна купити будівельну металеву битовку з утепленням. Звичайно, кожен власник тимчасового приміщення може облаштувати його по-своєму. Кому то по душі буде дорогий оздоблювальний матеріал. Для обробки підлоги може також використовуватися лінолеум або ламінат. Для поліпшення зовнішнього вигляду і надійності обробки на стику матеріалів використовують плінтус. 

Простір між внутрішньою і зовнішньою обшивкою заповнюється різними утеплювачами. Найчастіше застосовують утеплювачі з мінеральної вати. Під зовнішніми аркушами даху найчастіше роблять шар гідроізоляції. Завдяки утепленню побутівки відмінно прогріваються і утримують тепло взимку, що допомагає заощадити на паливі. Таку битовку можна використовувати навіть в північних регіонах. Обігрів може бути різних типів: електричне опалення або печі на дровах, також є можливість підключення до зовнішнього опаленню. Різні типи опалення можу в якійсь мірі вплинути на кінцеву ціну металевої побутівки. 

Розміщення вікон можна зробити в залежності від побажань замовника. Матеріалом для рам найчастіше служить деревина. Якщо металеву будівельну битовку планується використовувати в умовах холодного клімату, то віконні рами можуть бути подвійними. За бажанням замовника можна також встановити пластикові вікна, що закриваються віконниці і решітки. Варто відзначити, що в стандартній моделі можна досить комфортно проживати при температурі до -45 градусів. 

Душове приміщення на базі металевої битовкіПеред початком виробництва розглядаються побажання замовника, і на підставі отриманих відомостей складається проект, після чого обмовляється ціна на металеву битовку. 

Електропроводка монтується фахівцями у відповідності з усіма вимогами безпеки. Монтаж може бути виконаний в спеціальному кабельному каналі, встановлюються розподільні коробки, лічильники витрати електроенергії, вимикачі, розетки і т.д. 

Важливим моментом є установка конструкції. При тривалій експлуатації на нерівній поверхні в битовки може з'явитися перекіс, тріщини по швах конструкції та інші неприємні моменти. В таких умовах, навіть якщо Ви купили металеву битовку високої якості, вона довго Вам не прослужить. 

Серед металевих побутівок варто виділити два різновиди: 

     на основі брусового каркаса обшитого металевим листом (залізні побутівки); 
     на основі сталевого каркаса (блок-контейнери). 

Найбільш надійним вважається сталевий каркас. Для спорудження каркаса використовується сталевий профіль, з'єднаний за допомогою зварювання.

Просмотров: 1060 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz