Вторник, 16.04.2024, 17:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 2 » Римські штори для кухні
16:23
Римські штори для кухні

Незважаючи на відому практичність використання на кухні жалюзі, погляду завжди приємніше дивитися на текстиль. Саме тому багато хто використовує на кухні штори. Ідеальним поєднанням зручності і витонченості вважаються римські штори. Ніжно пом'якшуючи яскраве сонячне світло, вони підходять і для великого, і для маленького вікна.
Проста і легка у виконанні ідея римських штор практично не змінювалася протягом довгого часу, за винятком видів використовуваної тканини і її декорування. Тканина закріплюється на карнизі, регулювання відбувається за рахунок особливих стрижнів, а нижній вбудований утяжелитель завершує конструкцію. Таким чином, можна фіксувати римську штору на будь-якій висоті, закривши або відкривши за допомогою шнура і ланцюжки.

Замовляйте римські штори від компанії ГОРИЗОНТ. Завжди дешевше при високій якості.

Як вибрати римські штори на кухню

Вибір штор для кухні - приємне, але складне заняття. Вивчаючи асортимент текстилю, слід звернути увагу на можливість прання, довжину, матеріал, а також колір штори, який, безсумнівно, повинен підходити до всього інтер'єру приміщення.
Так, вибираючи тканину вироби, необхідно враховувати, що кухня - перш за все місце приготування їжі. Отже, штори треба вибирати прості і практичні. Для кухонних штор прекрасно підійде легка тканина, що її проблематично прати, а важкий матеріал, навпаки, не найкращий вибір, так як швидко накопичує пил і просочується запахом.
Широко поширені два види римських штор:
класичні
каскадні
Перший вид штор є гладке полотно без стяжок і збірок. При підйомі така штора збирається в горизонтальні складки, що виглядає просто і цікаво, а, отже, дозволяє вдало доповнити будь-який інтер'єр.
Другий вид штор має більш хитромудру конструкцію: навіть в розправленому стані вони компонуються з витончених складок і зборок.
Каскадні штори підійдуть не для кожної кухні, проте, виконані з правильної тканини, вони можуть приємно прикрасити столову зону.
Особливу увагу слід приділити вибору кольору і малюнка римських штор. Якщо кухонний гарнітур однотонний, то яскраві штори будуть акцентувати на собі увагу. Добре підійде квітковий або рослинний принт. Якщо кухня невелика за площею, не варто віддавати перевагу великим деталей в малюнку, такі штори ще більше візуально зменшать приміщення.
Римські штори зручні, лаконічні й витончені. Вони дозволять повністю використовувати простір кухні, так як можуть кріпитися і на стіні, і на стелі, і в самому вікні. Довжину таких штор легко варіювати, в залежності від своїх потреб. Якщо вікно широке, можна повісити відразу декілька полотен штор.
Таким чином, римські штори для кухні надійні і довго прослужать, а спеціальна тканина, захищена від вигорання, не нагріється навіть дуже жарким днем. Завдяки цим якостям все більшу кількість людей вибирає для своєї кухні саме римські штори.

Просмотров: 835 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz