Пятница, 19.04.2024, 12:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Март » 12 » Резервуари вертикальні сталеві РВС
23:22
Резервуари вертикальні сталеві РВС

Простота експлуатації, низька ціна, швидке виготовлення - все це стало причиною, по якій вертикальні резервуари РВС стали такими популярними. Традиційно, вони використовуються для зберігання таких рідин, як вода, нафтопродукти та інше. Давайте докладніше розглянемо їх спеціалізацію. В залежності від свого пристрою, вертикальні сталеві резервуари РВС можуть зберігати і видавати:

Зріджені гази;
Вода (можуть використовуватися на пожежних станціях);
Аміачна вода;
Технічні спирти;
Нафта;
Нафтопродукти, в тому числі бензин, гас, мазут, дизельне паливо;
Технічні спирти
Рідке сировина, яка використовується в харчовій промисловості (наприклад, рослинні масла і цукрові сиропи).
Але мало знати їх спеціалізацію, адже якщо Ви вирішили використовувати вертикальні сталеві резервуари РВС, то необхідно ознайомитися з їх складанням. Вона проводиться в чотири основних етапи:

Створення проекту;
Виробництво. Резервуари можуть виготовляти двома методами: методом рулонування або полистовой збірки. Кожен з них має свої плюси і мінуси;
Транспортування матеріалів на місце будівництва;
Безпосередньо збірка вертикального сталевого резервуара.
Виробництво вертикальні сталевих резервуаровТак ж Вам необхідно мати на увазі, що матеріал, з якого вони складаються, - це нержавіюча, низьколегована і малоуглеродистая сталь.

Тепер Вам залишається тільки вибрати, який же тип вертикального сталевого резервуара Вам потрібен. Давайте розглянемо їх типи:

Резервуари із захисною стінкою. Використовується з метою охорони навколишнього середовища, традиційно встановлюється поблизу водойм і населених пунктів. Якщо Ваша мета - уникнути розливу і забруднення природи, то Вам варто віддати перевагу їм;
РВС - резервуари зі стаціонарною дахом без понтона стануть Вашим порятунком, якщо Ви збираєтеся зберігати в них продукти з відносно низькою летючість (вода, бензин, побутової гас, мазут, дизельне паливо, промислові та харчові масла і т.д.). До цього типу належать резервуари в пожежних станціях;
РВСП - резервуари зі стаціонарною дахом і понтом використовуються для зберігання нафти, бензину, гасу, а так само реактивного палива;
РВСПк - резервуар з плаваючою дахом. Незважаючи на свій основний недолік - можливість забруднення зберігається продукту - дана конструкція дозволяє уникнути випаровування рідини.

Більше про резервуари, а також купити їх можна тут: резервуары для нефтепродуктов.
Висока якість та довговічність за доступними цінами.

Конструкція резервуарів
Виготовлення ємнісного оборудованіяТеперь ми пропонуємо Вам розглянути саму конструкцію вертикального сталевого резервуара. Він складається з днища, стінок і даху. Так само існує можливість встановлювати переходи і сходи між резервуарами. Вертикальні сталеві РВС - резервуари можуть бути самої різної форми, залежно від того, які цілі Ви переслідуєте.

Вибір структури РВС - резервуара - це дуже відповідальна справа. Вам належить вибрати товщину стінок і днища, тип даху, місце розташування люків.
Днище - це елемент РВС - резервуара, який має товщину мінімум 4 мм. У їх конструкції можуть перебувати різноманітні зумпфи зачистки, залежно від вимог замовника. Їх основне завдання - це захист від забруднень і витоку рідини. Ви можете вибрати круглий або лоткові зумпф зачистки.

Основна деталь вертикального сталевого РВС - резервуара - це його стінки. Залежно від того, що Ви збираєтеся в ньому зберігати, товщина стінок може бути від 5 мм до 16 мм. Це залежить від діаметра резервуара. Він може бути найрізноманітнішим: до 16 м і аж до понад 65 м.

У конструкції РВС - резервуара передбачено наявність люків. Традиційно, вони мають мінімум один люк. Все залежить від їх призначення.

Природно, ці резервуари є переносними. Для цього призначені анкерні кріплення. Ребра жорсткості надають конструкції фортеці.

Дах - дуже важливий елемент вертикального сталевого РВС - резервуара. Її товщина - мінімум 5 мм. Виділяють троє основних типів дахів:

Плаваючі даху;
Безкаркасні дахів, які несуть на собі тягар всієї конструкції самостійно;
Каркасні даху сферичної або конічної форми.
Виробництво ємнісних резервуаровОсобое увагу варто приділити плаваючим дахах, адже їх пристрій - найскладніше. Вони призначені для РБС - резервуарів діаметром понад 50 м. Їх особлива конструкція дозволяє уникнути випаровування рідини, але є один мінус: вона може забруднитися.

Матеріал для виготовлення даху може бути самим різним, залежно від рідини, що буде в ньому зберігатися, її хімічного складу, фізичних властивостей.

Цілком очевидно, що поставите питання «А як же піднятися на РВС - резервуар ?!». Відповідь є: використовуйте драбину! Виділяють три основних видів сходів:

Шахтна сходи. Є своєрідним «бюджетним» варіантом, тому що в такому випадку не потрібно каркас;
Кільцева сходи є більш зручною, так як закріплюється безпосередньо на стінці резервуара.
Звичайна драбина.
Зазвичай вертикальні сталеві РВС - резервуари огороджують. Вони проектуються так, щоб будь-який його ділянка могла витримувати однаковий тиск. Між резервуарами можна встановлювати переходи та майданчики - це значно полегшує роботу.

Просмотров: 1553 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz