Суббота, 20.04.2024, 14:58
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 27 » Протеїни - як вибрати
02:19
Протеїни - як вибрати

Якщо комусь потрібні протеїни, то може постати питання: «Який вибрати?». Сучасні виробники пропонують велику кількість різних типів білкових порошків.
Залежно від ваших уподобань ви можете вибрати протеїновий порошок на рослинній основі або з сироваткою. Це може бути сироватковий білковий концентрат, соєвий білок казеїн-протеїновий порошок.
Людське тіло використовує білок для відновлення пошкоджених клітин і будівництва нових клітин організму. М'язи в основному складаються з білка. Організм отримує протеїн з продуктів харчування і харчових добавок, що впливає на збільшення м'язової маси.
Протеїнові добавки можуть спрощувати процес споживання необхідної кількості білка в день. Протеїнові порошки можуть додаватися до ранкового соку або коктейлю, а також до зернових. Деякі з них бувають зі смаковими добавками, щоб зробити їх більш апетитними.
Де можна знайти протеїнові порошки? У багатьох магазинах здорової їжі, в інтернеті через дистриб'юторів здорового харчування. Обов'язково проконсультуйтеся в вашим лікарем, перед вживанням протеїнових порошків.

Рекомендую спробувати протеїн Гадяч. протеин гадяч купить можна на сайті: sport4life.com.ua.

Як вибрати протеїн?
Крок 1. Протеїнові порошки можуть бути на рослинній або тваринній основі. Якщо ви дотримуєтеся вегетаріанства, то ваш вибір протеїнового порошку буде обмежений сумішами, з такими інгредієнтами як рис і соя. Якщо купувати протеїнові суміші тваринного походження, то вони будуть складатися з молочної сироватки, яєць або казеїну, які є хорошим джерелом білка.
При виборі протеїну тваринного походження важливо переконатися, що продукти використовуються для їх виготовлення органічні. Пам'ятайте, що деякі птахофабрики можуть використовувати шкідливі антибіотики і гормони для продуктивності. У разі, якщо не вдасться перевірити чи є сироватка, яйця і казеїн органічними, то краще вибрати порошок протеїну на основі рослинного білка.
Крок 2. Ознайомтеся з інгредієнтами, які використовуються білкових порошків. Сироватка може бути отримана з ізоляту або концентрату. Ізолят сироваткового білка проводиться шляхом сушіння білка, що надходить з пастеризованої сироватки, яка містить близько 90% білка. Такий білок має більш високу енергетичну цінність, ніж простий сироватковий концентрат.
Крок 3. Спробуйте придбати і приймати пару різних протеїнових порошків, щоб порівняти який вам найбільше сподобається за смаком і результату.
Протеїни для росту м'язів
Сироватка білка. Суха сироватка білка виробляється з сухого коров'ячого молока. У свою чергу коров'яче молоко складається з двох білків казеїну і сироватки. Останній дає більш високий рівень якості білка і краще засвоюється організмом, дозволяючи травному тракту в достатній мірі переробити молекули білка. Ізолят сироваткового білка містить на 90% більше білка на порцію, ніж сироватка білкового концентрату.
Сироватково-білковий ізолят має переваги серед білкових добавок, тим що не містить додаткових вуглеводів і жирів. Якщо ви поставили за мету побудувати м'язову масу без нарощування додаткового шару жиру, то ізолят сироваткового білка буде ідеальним вибором.
Соєвий протеїн порошок. Порошок соєвого білка є конкурентом серед білкових добавок. Ця форма білка проводиться з соєвих бобів. Соєвий протеїновий білок доступний у вигляді ізоляту або концентрату. На відміну від сироваткового білка порошку він не має корисних біологічних активних інгредієнтів, а також амінокислот з розгалуженим ланцюгом.
Соєвий білок може використовуватися атлетами-вегетаріанцями, які не вживають молочних продуктів. У сої присутні біологічно активні речовини, які підвищують рівень естрогену у жінок і чоловіків.

Просмотров: 487 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz