Среда, 24.04.2024, 03:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Май » 12 » Проектування громадських будівель
16:59
Проектування громадських будівель

Будівлі громадського призначення відіграють важливу роль у сучасному суспільстві. Вони необхідні для забезпечення суспільних потреб, а також для розміщення різних соціальних об'єктів і адміністративних установ. Але тільки грамотне проектування громадських будівель дозволяє отримати споруда, яка не просто виконувала свої прямі функції, залишаючись при цьому тривалий час міцним і надійним, але ще й вписувалося в міський архітектурний стиль, поєднуючись з ближніми будівлями. Також проект будівлі громадського використання повинен враховувати зручність використання будівлі і її енергоефективність.

Отримати дозвіл на будівництво будь-якого суспільного об'єкта без правильно складеної проектної документації неможливо. Процес проектування необхідно довірити архітектурно-будівельної компанії, що має всі допуски для проведення відповідних робіт.

Особливості проектування громадських будівель

Проектування громадських будівель і споруд дещо відрізняється від проектування в області приватного будови. При роботі над проектною документацією, яка необхідна для спорудження одного з громадських будівель потрібно:

врахувати необхідність знаходження у спорудженні відразу великої кількості людей;
опрацювати варіанти екстреної евакуації;
забезпечити високу безпеку та надійність конструкції;
грамотно скласти внутрішнє планування, яка передбачає наявність облаштованих санвузлів, господарських і побутових приміщень;
ретельно пророблений комплект інженерних комунікацій.
Крім того, архітектурне проектування громадських будівель і споруд передбачає відповідність воздвигаемого об'єкта певного стилю і колірного рішення. Велика увага приділяється дизайну фасадів. Також повинні бути розроблені паркувальні місця та доступні шляхи під'їзду автотранспорту до будівлі.

Потрібне архітектурне проектування громадських будівель?! Тоді вам сюди: http://kievaviaproekt.com.ua.

Все це вимагає від фахівців певних знань і навичок. Тільки накопичений досвід дозволяє реалізувати грамотне проектування будівель громадського призначення.

Етапи проектування громадських будівель і споруд 
Проектування будівель, призначених для забезпечення суспільних потреб, відбувається у два етапи:

Розробка ескізного проекту. На цьому етапі розробляються фасади будівлі, проводиться зонування ділянки, планування будови.
Розробка проектної документації. Даний етап починається, як тільки затверджений ескізний проект майбутнього будинку. Фахівцям необхідно провести складні роботи, щоб підготувати документи, готові до подальшого використання.
В цілому варто зазначити, що запорукою успішного функціонування громадської будівлі чи споруди є грамотне проектування. Фахівці нашої компанії, розуміючи всю відповідальність, яка лягає на них при складанні проектної документації, підходять до справи з усією серйозністю. У нашій компанії ви можете замовити повний спектр проектних робіт, так і певні моменти. Крім того, ми можемо внести необхідні зміни вже готовий проект.

Просмотров: 478 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz