Пятница, 29.03.2024, 03:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 19 » Підбираєм правильний вид підвісних стель
01:29
Підбираєм правильний вид підвісних стель

Підібрати правильний вид підвісних стель

Задумавши ремонт, ви в певний момент зіткнетеся з проблемою вибору обробки стелі. Серед безлічі варіацій вибір падає на підвісні стелі, але і тут потрібно гарненько задуматися, так як видів цього покриття теж існує чимало.

Форми підвісних стель можна розділити на три типи:

• Криволінійний. Основний особливість цього типу є те, що існує можливість створити кілька рівнів стелі. Цей тип легко комбінується з іншими конструкціями.

• Модульні. Заготовки різної форми. Перевагою цього типу можна назвати легкість при монтажі.

• площинні. Каркаси будь різьблений форми, з одиничним рівнем.

Матеріал і вид підвісної стелі відіграє значну роль. Індивідуально, простота або складність монтажу і ціна будуть залежати від обраного матеріалу.

Замовляйте підвісні стелі дешево тут: все цена на подвесные потолки в Киеве на Potolok-Bud.

Гіпсокартонна стеля - найпопулярніший і універсальний матеріал для виготовлення стель будь-якої форми. Завдяки податливості матеріалу створювати можна будь-які неповторні візерунки, які втілять в реальність саме примхливе дизайнерське рішення. Найбільше гіпсокартон підійде для реалізації багаторівневого підвісної стелі. Ціна цього матеріалу дуже низька. Однак існують і мінуси цього виду. Через специфіку роботи з кріпленням гіпсокартону, монтаж забере чимало часу.

Натяжна стеля - абсолютно рівна поверхня з неповторним малюнком або ж правильно підібраним кольором додасть приміщенню повної індивідуальності. Можна підібрати абсолютно будь-який малюнок натяжної стелі, починаючи від монотонно матового кольору до 3D малюнка. Недоліками таких стель є крихкість конструкції і висока вартість.

Модулі Армстронг - легкий каркас з металу, що кріпляться між собою спеціальними механізмами. Модулі такого типу мають низьку ціну, швидко монтуються і також легко демонтуються при необхідності. Такий тип стель в основному встановлюється в офісах. Не має великого модельно ряду.

Касетні стелі - самий довговічний вид підвісних стель. Найчастіше модулі виготовляються зі сталевих або алюмінієвих листів з різними покриттями. Легко монтуються і демонтуються.

Також існують клеяться і рейкові стелі, нині не користуються великим попитом. Завдяки багатому вибору видів і матеріалів підвісних стель можна з легкістю підібрати стеля на будь-який смак і гаманець. Величезна кількість плюсів цього стельового покриття з лишком покривають малу кількість недоліків.

Просмотров: 680 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz