Четверг, 25.04.2024, 18:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 27 » Перший автомобіль: як його вибрати
02:05
Перший автомобіль: як його вибрати

Автовиробники без роботи не сидять, щороку, щодня люди обирають собі машини. Хтось змінює обридлий транспорт на новий, а хтось робить покупку свого першого автомобіля. Тим, хто за кермом вже давно, вибрати собі машину набагато простіше, не те, що новачкам. Останні роблять такий серйозний крок в перший раз і мучаться від тисячі питань. Звернути увагу на вітчизняні моделі або на іномарки? З якою коробкою передач варто починати свій шлях по дорогах? Чи варто купувати нову машину? Це основні моменти, хоча нерідко більш грамотні водії надають значення і типу двигуна. Дійсно, що ж краще вибрати для першого разу? Варто з цим розібратися. Почнемо ми з основного - старих і нових авто.
Машини б / у проти нових для новачка
Що має на руках початківець водій? Посвідчення водія, яке видається йому після навчання і показані інструктором прийоми водіння. Дуже рідко до цього додається якийсь досвід. Тому перша машина повинна бути не тільки красивою і зручною, але ще і надійною. Невеликі поломки, які у водія зі стажем викличуть лише посмішку, новачка можуть привести в жах. І якщо перший поправить неполадки і відправиться в шлях, то ось другий буде змушений стояти на дорозі, надзвонюючи в знайомим і в автосервіс.
Виходячи з цього можна зробити висновок: нова машина для початківця водія краще. Вона ще не була в експлуатації і не має зносу, тоді як вже покататися по дорогах автомобіль цілком може мати потребу в заміні тієї чи іншої деталі. До того ж перевагою новенького авто є гарантія, що видається продавцем.
Але у машин з пробігом перед новими є своя перевага - ціна. Звичайно, раніше експлуатуються автомобілі коштують дешевше, правда економія на другий погляд може здатися не суттєвою. Якщо в якості свого першого автомобіля ви вибираєте саме б / у, не вирушайте за покупкою в поодинці, тут без ради більш досвідченого друга не обійтися. Інакше вся різниця у вартості піде на ремонт поламаних деталей.
З самою машиною ми розібралися, наступним пунктом у нас буде двигун - коробку передач ми залишимо на десерт.

Обрати автомобіль ви можете тут: авто Краснодар. Великий вибір автомобілів на будь який смак.

Який движок краще для новачка?
Двигун машини для початківців
Ви думаєте, що двигун при виборі машини не важливий? Дуже навіть помиляєтеся. І мова йде зовсім не про потужність, а про його типі. Можливо, вам захочеться пролетіти на своїй першій машині з величезною швидкістю по дорогах, дивуючи оточуючих. Але, повірте, все це залишиться лише в мріях, тому звертайте увагу на двигуни з малою потужністю. І зовсім не тому, що на дорогах швидкість обмежена, а за її перевищення слід покарання - просто це економічно.
Між потужністю двигуна і витратою палива спостерігається прямий зв'язок. А коли ви останній раз цікавилися цінами на той же бензин? Ну ось тепер і розрахуйте, скільки буде необхідно витрачати на заправку машини. Воістину набагато дешевше ходити пішки і користуватися громадським транспортом, ніж здійснювати поїздки на деяких моделях. Але ми набуваємо автомобіль зовсім не для того, щоб він припадав пилом в гаражі, тому двигун з невеликим об'ємом нас влаштує.
Навіщо потрібен потужний мотор
Хоча є варіант вибору не тільки обсягу, а й типу. Найпоширеніші варіанти, це бензинові двигуни. Це саме через них нарікають на ціну бензину і стоять на автозаправках. Ті, хто далекий від автосвіту вважають, що інших двигунів не існують, в чому і помиляються.
Другий вид двигуна так само носить назву від палива - дизельний. Автомобілі з такими двигунами надійні, дизеля споживають мало, але якщо зламаються, то приносять своєму власникові біду - ремонт ох як не дешевий.
І, нарешті, варто сказати про третій вигляді двигуна, що представляє собою з'єднання бензинового і електричного. Носить він назву гібридний і є вкрай економічним варіантом, так як витрата такого дорогого за теперішніх часів бензину відбувається тільки на високих швидкостях. Як можна розуміти, по міських вулицях на таких не поїзд.
Цікава інформація, чи не так? Задумайтеся про те, що підходить саме вам.
Автомобіль новачкові - механіка або автомат
Коробка передач для новачка: механіка або «автомат»?
Ну ось ми і підійшли до найцікавішого і спірного моменту при виборі першого автомобіля. Яка коробка передач підходить початківцям? В автошколі ви вчилися на механіці, хоча зараз є можливість навчання і на автомобілях з коробкою «автомат».
І у того, і в іншого варіанта є свої переваги. Автоматична коробка значно спрощує водіння, вона не створює проблем при підйомах в гору, не вимагає зусиль на світлофорі, але програє механічної по надійності. Тим, хто звик до МКПП легко справляються і з АКПП, а ось коли ситуація виглядає навпаки, виникає проблема.
На думку досвідчених водіїв, перша машина повинна бути оснащена механічною коробкою передач, адже з неї завжди можна перейти на коробку автомат, але за час водіння ви придбаєте безцінний досвід, який має реальну цінність в деяких ситуаціях.
В цілому це все поради щодо вибору першого автомобіля, але головне рішення повинно залежати саме від вас. До вибору авто варто підходити не тільки з практичної точки зору, але і з душею. Якщо ви з машиною з першого погляду відчули єднання, керувати нею буде одне задоволення. І не важливо, нова вона чи стара - вона, як перша любов, не забудеться ніколи.

Просмотров: 470 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz