Среда, 24.04.2024, 09:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Декабрь » 11 » Печатка фірми і правила поводження з нею
22:25
Печатка фірми і правила поводження з нею

Кожна фірма повинна мати свій відмітний знак, і друк, яку вона використовує на своїх документах. Друку робляться в спеціальних фірмах, які спеціалізуються на цьому, і тільки там можна зробити друк, яка буде відповідати всім стандартам якості.

Як зробити друк

Друк необхідна кожній фірмі, яка укладає договори, підписує свої власні документи та ін. Провести її можна тільки в спеціалізованих фірмах, які можуть надати такі послуги, тому що друку повинні робитися за певними стандартами якості і виду. До того ж, виробництво друку обходиться не так вже й дорого. Чому варто замовити друк саме в спеціалізованій компанії:
• Найголовніше те, що тоді друк буде відповідати всім стандартам якості.
• Це обійдеться не дорого. Якщо ж ви вирішите замовити у приватного виробника, то тоді варто задуматися над тим, щоб він міг виробляти дійсно якісні печатки та штампи, інакше ви витратите вдвічі більше, ніж витратили б спочатку.
• Друк буде зроблений швидко.

Замовляти печатку та її друк ми рекомендуєм тут: фото печати ип.

 

Які умови зберігання печатки в фірмі

Зберігатися друк обов'язково повинна або у директора, або у головного бухгалтера. Більше ніхто із співробітників не має права її тримати у себе в кабінеті або де-небудь ще. При втрату печатки, необхідно її відновлювати, що дуже складний і кропіткий процес, тому що для початку розбираються, з якої причини ви втратили (зіпсували) колишню друк. Можливо, що при вдалих обставинах вам відновлять друк в мінімальні терміни і безкоштовно, але може вийти зовсім навпаки. Тому, щоб друк залишилася надовго у вашій компанії її необхідно тримати одній людині, яка точно зможе за нею стежити. Тому що друк - це якась особа фірми, тому що саме за допомогою неї вашу компанію можуть дізнатися відразу.

 

Просмотров: 939 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz