Вторник, 23.04.2024, 20:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Декабрь » 28 » Пам'ятники з граніту
01:13
Пам'ятники з граніту

Різноманітність форм і природних матеріалів надасть Вам можливість вибрати виріб, що відповідає Вашим побажанням. Передові технології обробки каменю забезпечують найкращу якість виробу і відчутно знижують витрати на його виробництво. Як результат Ви отримуєте виріб високої якості і за розумною ціною. Гранітні пам'ятники відрізняються особливою довговічністю.

Граніт-це унікальний камінь. У всі віки люди з повагою ставилися до цього каменю за його стійкість і міцність. Він з легкістю витримує перепади температур, тобто морозостійкий, на ньому ніколи не з'являться мікротріщини через вологу, яка проникла всередину в холодну пору року і замерзла там, камінь досить стійкий до стирання, але разом з стем його поверхню легко піддається шліфовці і полірування. А якщо привнести в виготовлення надгробки ще і ручну роботу, то це додасть виробу неповторну індивідуальність.

До плюсів даної породи безсумнівно можна віднести неповторний природний малюнок і широку колірну палітру, яка варіюється від відтінків червоного до чорного кольору.

Замовляйте памятник з граніту тут: http://www.ritual-ik.com.ua/.

На гранітний пам'ятник наносяться не тільки написи, а й зображення. Це можуть бути портрети, графіка, різна релігійна символіка. Таке надгробок якнайкраще висловить скорботу родичів по покійному і який здобув спокій дорогій людині і буде завжди виглядати монументально і солідно. За бажанням замовника виріб можна оформити декорованими елементами з бронзи. Ми також вигравіруємо текст на камені або наберемо його готовими бронзовими літерами.

Гранітні пам'ятники складаються з трьох основних частин. Стела- це найважливіша частина монумента. Саме на стелу наноситься гравіювання зображень і текст. Цей елемент надгробки може бути виготовлений в будь-якому розмірі, а також у горизонтальному або вертикальному виконанні. Інші частини надгробія- це підставка і квітник.

Виготовлення пам'ятників та встановлення надгробків є частиною наших турбот про те, щоб Ви зберегли пам'ять про дорогу людину і зіткнулися з мінімумом проблем в оформленні надгробки. Крім виготовлення пам'ятників в Могильові ми займаємося виготовленням та встановленням огорож, столів і лавок, здійснюємо доставку готової продукції по республіці з подальшою установкою. Наші фахівці виконують демонтаж старих надгробків і займаються облаштуванням прилеглої території. Також ми можемо виїхати на місце поховання, щоб зробити необхідні заміри і визначити обсяг робіт.

За бажанням замовника високопрофесійні художники виконають граверні роботи вручну. Ми також проконсультуємо Вас, допоможемо підібрати виріб, відповідне саме Вашим потребам, а головне, Ви зможете побачити майбутній виріб за допомогою комп'ютерного моделювання, яке включає в себе вибір моделі вироби в поєднанні з портретом, епітафією і іншим художнім оформленням.

Прийнято вважати, що біль втрати з роками стихає. І тільки наша пам'ять зберігає світлий образ покійного і найтепліші спогади про нього. Відвідування місця поховання - це своєрідний ритуал, яким ми віддаємо данину пам'яті дорогому нам людині. Доглянуте, красиве місце поховання - це те останнє, що ми можемо зробити для залишила цей світ, тому саме пам'ятник покликаний висловити всю скорботу і відобразити любов і повагу, які Ви безсумнівно будете відчувати ще довгі роки.

Просмотров: 537 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz