Пятница, 29.03.2024, 17:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Июнь » 10 » Особливості реєстрації ООО в Україні
21:40
Особливості реєстрації ООО в Україні

Підприємницька діяльність у будь-якій цивілізованій країні передбачає існування юридичних осіб у відповідній організаційній та правовій формі. Ця вимога застосовується і до українського бізнесу і комерції. Найбільш поширена форма реєстрації бізнесу в організаційному плані – товариство з обмеженою відповідальністю або ж просто ТОВ. Юридична компанія надає професійні послуги в цій сфері, і гарантує 100% дотримання законних вимог. Компанія вирішує також господарські спори, спори в сфері нерухомості, інтелектуального права, податкового та багато інших. 

В яких випадках реєстрація ТОВ буде кращою?

Реєстрація ТОВ буде доцільна для тих осіб, які хочуть ефективно реалізувати себе в комерційному полі, але з тих чи інших міркувань не хочуть реєструвати себе як приватного підприємця. При реєстрації ТОВ (ООО) вам потрібно зареєструвати юридичну особу і нести всі предустмотренные законодавством зобов'язання (корпоративне, податкове, іншими органами та фондами, зобов'язання перед третіми особами). Також потрібно формування статутного капіталу, призначення директора компанії, нарахування та оплата податків і т. д.

Детальніше тут: регистрация ООО Киев.

Для початку слід придумати назву для майбутньої компанії. Назва має бути практичним і осмисленим, ємним і красивим. Хто знає, можливо, компанія в майбутньому виросте і стане дуже популярною, тому важливо підібрати оптимальне назву, яка буде відповідати послуг компанії, її форматом, основної ідеї. Далі визначається число і склад засновників. Пам'ятайте, що засновником ТОВ має право стати лише особа, яка володіє правоздатністю і дієздатністю (для фізичних осіб – будь то український громадянин чи іноземець) і правоздатність (для юридичних осіб).

При реєстрації компанії, серед іншого, слід визначити розмір статутного капіталу. Мінімальний поріг статутного капіталу необмежений, тобто можна призначити самий мінімальний поріг (1 копійка), якщо в цьому є необхідність. Кожен засновник ТОВ буде нести обмежену, як випливає з назви, відповідальність, яка буде визначатися розміром його внеску в статутний капітал.

Також необхідно визначитися з адресою реєстрації (юридичною адресою, місцезнаходженням) та видами економічної діяльності компанії. Згідно законодавства місцезнаходженням компанії є фактичне місце перебування його виконавчого органу. Види економічної діяльності необхідно вибирати з усього переліку економічної діяльності, затвердженого Державним комітетом статистики України. Види економічної діяльності підбираються у відповідності з тією діяльністю, яка буде реально здійснюватися фірмою.

Більш ґрунтовну і докладну інформацію про реєстрацію ТОВ, а також про те, як отримати дозвіл на працевлаштування (роботу) для іноземців та отримати відповіді на багато інших питань Ви можете у фахівців компанії «Лігал ПрофСервис». Для цього потрібно зв'язатися з нами за вказаними на сайті телефонами для призначення зустрічі та обговорення деталей.

Просмотров: 503 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz