Пятница, 26.04.2024, 15:08
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Май » 2 » Основні способи нанесення логотипів на сувенірну продукцію (ручка senator)
20:14
Основні способи нанесення логотипів на сувенірну продукцію (ручка senator)

Шовкографія - спосіб нанесення логотипу, відтворення тексту за допомогою трафарету (друкованої форми) через який проникає фарба на предмет нанесення. Максимальний розмір нанесення залежить від предмета. Дозволяє виготовити великий асортимент продукції для реклами. Наноситься на такі матеріали як метал, пластик, дерево, текстиль.
 
Тамподрук - метод нанесення логотипу барвником з матриці на тверду поверхню (ручки з логотипом, запальнички, нанесення логотипу на попільнички, кружки та ін.) За допомогою пружно-еластичного тампона. Даний метод дозволяє нанести логотип практично на будь-який предмет твердій поверхні (пластик, метал, дерево, скло). Найчастіше тамподруком логотипи наносять на невеликі предмети, такі як ручки, кухлі, брелоки, запальнички та ін. Максимально 8х9 см.
 
Деколь - метод нанесення на вироби з кераміки, скло, фарфор (Гуртки з логотипом) шляхом високотемпературного випалу. Нанесення логотипу на гуртки і різний посуд виробляється за допомогою зображення на гумованою папері, потім нанесення на виріб і завершується випалюванням у печі. Метод дуже довговічний і несприйнятливий до зовнішніх чинників.

Потрібно нанести зображення на ручку?! Тоді вам сюди: ручка senator.
Дешеве і якісне нанесення зображень на ручки, оптом серйозні знижки.
 
Тиснення - даний метод дозволяє додати поверхні рельєфне зображення одержуваного на різних поверхнях таких як картон, шкіра, шкірозамінник, папір і т.д. (Вироби з шкіри, щоденники з логотипом). Нанесення виконується з використанням спеціальної форми, металевим кліше для декоративного оформлення.
 
Лазерне гравіювання - спосіб нанесення логотипу на різну сувенірну продукцію із застосуванням лазера. Головна перевага даної методики полягає в тому що за допомогою лазера можна нанести логотип на будь-яку поверхню (скло, метал, шкіра, дерево, пластик і багато іншого). Нанесені написи і зображення стають частиною виробу і не стираються що забезпечує довговічність і несприйнятливість до зовнішніх чинників.

Термоаплікація - перенесення зображення здійснюється на термопрес з ипользованием плівкових трансферів.
На відміну від традиційних методів нанесення логотипу (шовкографія і термоперенос) метод Термоаплікація має такі переваги:
~ Виключається виготовлення дорогих матриць,
~ Низька вартість нанесення логотипу при відносно невеликому розмірі зображення,
~ Зображення наноситься як на деталі крою, так і на готовий одяг, сумки, рюкзаки і т.д.,
~ Висока якість зображення - чіткість, насиченість кольорів,
~ Висока стійкість зображення до шкідливих експлуатаційним чинникам - мороз, вологість, сонячне світло,
~ Cтойкость зображення до прання і хімчистці.
~ Єдина альтернатива, коли зображення має бути голографічним, світлоповертаючі або флюоресцентним (спортивна форма, уніформа міліції, пожежників і служб порятунку),
~ Різні на дотик зображення - матові, глянцеві, оксамитові.
~ Дана технологія дозволяє швидко і дешево виготовити експериментальний зразок, при необхідності підкоригувати і запустити в тираж.
 
Металлофото - дана технологія нанесення логотипу заснована на нанесенні анодно-окисного металографічного покриття на алюмінієві сплави спеціальних марок. Оптичний дозвіл друку 10000 dpi, що дозволяє розміщувати мікротекст (як спосіб захисту). Максимальний розмір наноситься зображення залежить від можливостей фотовисновку.
Предмети: таблички і т. П. Вироби, приладові панелі, значки.
Плюси: досить низька вартість при великих тиражах, дуже висока стійкість до агресивних середовищ, повна ідентичність всіх виробів в тиражі, висока роздільна здатність друку.
Мінуси: обмежений набір кольорів для технології (чорний, синій, червоний, зелений).
 
Вишивка - це найякісніший, але більш дорогий з усіх способів нанесення логотипу. Яскраве, об'ємне, чітке зображення не вицвітає і не змивається при пранні. Логотип нанесений за допомогою вишивки не схильний хімічного впливу, не втрачає кольору після прання, відбілювання та хімчистки. Вишивка надійна, довговічна, стильна і приваблива.
Вишивка на готові вироби (щільні футболки, сорочки-поло, толстовки, вітровки, куртки, джемпери, бейсболки), крій, шеврони нашивки.
 
Сублімація - вид трансферних технологій. Зображення друкується сублімаційними чорнилом через принтер на папері (вирізається з спец. Паперу, друкується шелкографией) в «дзеркальному» відображенні і під впливом температури і тиску переноситься на носій (спец. Метал, спец. Кераміку, тканину з синтетикою від 60%)

Шильда - на металізованої самоклеїться плівці методом лазерного гравірування друкується зображення і надалі приклеюється на виріб (використовується для виробів зі складною геометрією).
 
Хімічне травлення - використовується для нанесення зображення на мідні сплави (латунь, мідь і т. Д.), А також дюралюміній і нержавіючу сталь. Травлення проводиться парами кислоти по нанесеному на пластину трафарету. Після травлення зображення заповнюється емаллю або спеціальними компаундами. Використовується для виготовлення одиничних або малотиражних предметів, так як ідентичність виробів при великому тиражі важко досяжна. Розмір нанесення обмежений розміром металевої пластини.
Плюси: презентабельний вигляд готового предмета, вироби придатні для зовнішнього застосування, можливість реставрації замість повної заміни.
Мінуси: дуже трудомісткий процес виготовлення, що включає велику кількість операцій, висока вартість виробу, невеликі тиражі, тривалий час виготовлення, потрібен постійний догляд за виробами (при зовнішньому застосуванні).

Просмотров: 1178 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Андрій  
0
Всі ці види нанесення логотипів можна замовити в компанії "Промо Речі" https://promorechi.com.ua/

Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz