Вторник, 23.04.2024, 18:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Январь » 21 » Основні переваги супутникового телебачення
12:46
Основні переваги супутникового телебачення

Перша перевага супутникового тб це повна незалежність від телеоператорів. Якщо ви використовуєте пакети телебачення без абонплати, то ви платите один раз за установку і весь інший час насолоджуєтеся улюбленими телепрограмами. Як і DVB диски, супутникове телебачення транслюється у форматі MPEG-2, що гарантує чудову якість зображення і звуку. Супутникове обладнання сприяє тому, що користувач зможе дивитися свої улюблені канали без перешкод на екрані і чути чіткий і якісний звук.
Ваша геопозіція не має значення, тому що сигнал з супутника вловлюється по всій території України. Супутникове обладнання стає дуже поширеним останнім часом, оскільки зона покриття сигналу з супутника є досить великою. Приміром супутник, який розрахований на мовлення по країнах Європи, також вловлюється супутниковим обладнанням в Азії.
Тепер вам не потрібно вибирати незручні пакети телеканалів від операторів, ви самі вибираєте тільки ті канали, які вам потрібні. Кількість каналів, які використовують супутникове мовлення, постійно зростає, оскільки якість картинки і звуку піднімає престиж цих самих каналів.
Супутникове обладнання складається з супутникової антени з конвертором і тюнера. Тюнер отримує оцифрований сигнал від тарілки з конвертором, розшифровує його і транслює звук і картинку на ваш пристрій.

Відчути всі переваги супутникового телебачення можна з компанією http://gomel-sat.net/.
Це не тільки величезна кількість якісних каналів, а ще і низькі ціни на них.

Також супутникове тв можна встановити на незалежні між собою телевізори. Кожен телеприймач підключають до свого тюнера, до якого підключений кабель, що йде від супутникової тарілки. Для роботи супутникового тв в будинок заходить стільки кабелів, скільки потрібно для перегляду незалежних телевізорів. Також іноді використовують один кабель, підключаючи його до одного тюнера, з якого вже йде підключення на інші тюнери. У такому випадку телевізори підключаються одночасно. Цей спосіб значно дешевше попереднього, оскільки в ньому задіяно меншу кількість супутникового обладнання.

Діаметр супутникової тарілки впливає на рівень сигналу, який приймається. Більш високий рівень сигналу забезпечує тарілка з великим діаметром, однак це, очевидно, не впливає на якість зображення або звуку. Вибір діаметру тарілки залежить виключно від вашого географічного местарасположенія і від супутника. Незалежно від супутників, антена повинна бути встановлена з південної сторони будівлі. Уникайте перешкод перед встановленої супутниковою антеною.

Просмотров: 524 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz