Среда, 24.04.2024, 13:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 9 » Офісні крісла. Як вибрати?
02:19
Офісні крісла. Як вибрати?

Обстановка в офісі має першорядне значення для тільки що зайшли відвідувачів.

Загальна думка, звичайно, вкрай важливо, проте нічого так не демонструє практичність і відмінний смак директора, як «мистецтво в деталях». Зробити робочу обстановку для працівників і легку атмосферу для відвідувачів (майбутньому можливо клієнтів) – головне завдання перспективної фірми. Одним із завдань є грамотний вибір елементів інтер'єру, зокрема офісних крісел.

Стандартна класифікація крісел для офісу поділяє їх на три типи в залежності від призначення:
Крісла для керівників
Крісла для персоналу
Крісла для відвідувачів

Таким чином, при виборі офісних крісел керуються загальними нормами, так і приватними, для кожного типу стандартної класифікації.

При довгому сидінні на робочому місці працівник мимоволі змінює своє положення. З цього випливає, що найбільш комфортним кріслом буде те, яке зроблено з урахуванням особливостей даного співробітника і безпосередньо для нього. Однак таке рішення є дорогим і неприемлемлемым для великих майданчиків.

Замовити меблі дешевше можна тут: Качественные кресла дешево Винница.

Тому використовуються загальні принципи:
висота спинки повинна відповідати зростанню працівника
кут між спинкою крісла та сидінням повинен бути трохи більше 90 градусів
для персоналу, що працює за комп'ютером, необхідно так само наявність підлокітників

А тепер детальніше про кожен тип офісних крісел.

Крісло для керівника має бути не тільки максимально комфортним, але і відразу вказувати на статус директора. Наприклад, це може бути ергономічне крісло. Таке крісло виготовляється з дорогого і якісного матеріалу і, як правило, наділена функціональним механізмом кочення, що дозволяє відхиляти спинку в співвідношенні 1/3 до сидіння. Крім того у крісла директора як правило висока ергономічна спинка. Так само крісло керівника забезпечується пневмо патроном, изменяющем висоту посадки. Кут нахилу спинки і висота підлокітників регулюються. Важливим моментом є вибір матеріалу, з якого виготовлено крісло. Традиційно керівники вибирають натуральну або ЕКО шкіри якісної обробки, часто перфоровану, в основному чорного або коричневого кольорів. Однак сучасні віяння моди в інтер'єрі офісу допускають і інші кольори (синій, зелений, оранжевий). Для підлокітників і хрестовин використовується надійний метал або пластик.

Крісло для працівника має інші завдання. Для нього комфорт і надійність набагато важливіше "обкладинки". Працездатність співробітників прямо прапорциональна зручності під час робочого дня. Оббивка даних крісел повинна бути практичною і легко очищатися від забруднень. Зазвичай використовуються сітчасті крісла або тканинні. Підстава крісел може бути як пластикових, так і металевим. Наявність роликів вкрай бажано, так як допомагає співробітникові мінімально переміщатися в межах робочого місця.

Крісла для відвідувачів будуть радше предметом іміджевим, а не функціональним. Пов'язано це з тим, що відвідувачі проводять не так багато часу в офісі, як співробітники. Але тим не менш такі крісла повинні як мінімум відповідати загальному інтер'єру. Матеріал для крісел і стільців відвідувачів рекомендуємо особливо зносостійкий.

Просмотров: 888 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz