Вторник, 23.04.2024, 16:56
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 2 » Міжнародні морські перевезення з різних країн світу
01:05
Міжнародні морські перевезення з різних країн світу

Міжнародні морські перевезення - це найбільш економічний спосіб транспортування вантажів на далекі відстані. Компанія «СТТ Логістика» здійснює перевезення морським шляхом будь-яких вантажів з Європи, Китаю, Індії, країн Близького Сходу, Північної Америки та Африки.

Митним оформленням займаються брокери нашої компанії по прибуттю вантажу в один з прибалтійських, європейських чи російських портів. Найчастіше міжнародні морські перевезення вантажів виконуються в контейнерах різних типів і обсягу. Наші фахівці організовують контейнерні перевезення за найвигіднішими тарифами, підбираючи при цьому оптимальний маршрут слідування судна.

Організація міжнародних морських перевезень контейнерами

Потрібна компанія з послугами міжнародних перевезень? Тоді вам сюди: Грузоперевозки itl-ltd.com.

Невисока вартість міжнародних морських перевезень є головною перевагою транспортування вантажів на судах. У порівнянні з аналогічною авіаперевезенням економія коштів становить до 50%. Також слід зазначити відсутність необхідності в багаторазової перевантаження доставляються товарів. Запакований контейнер доставляється зі складу відправника і в такому ж вигляді потрапляє до одержувача, що виключає ймовірність пошкодження вантажу в процесі його транспортування.

Міжнародні перевезення морським транспортом здійснюються на судах різних типів, тому для відправки конкретного вантажу буде підібраний оптимальний варіант. Компанія «СТТ Логістика» надає клієнтам широкі можливості для фрахту. Наші представники перебувають у всіх основних портах Прибалтики, Європи, Америки і Азії, що дозволяє ефективно моніторити місцезнаходження вантажу і починати митне оформлення відразу ж після прибуття судна.

Просмотров: 604 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz