Среда, 24.04.2024, 13:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Декабрь » 28 » МІНУСИ І НЕДОЛІКИ ЖИТТЯ В СЛОВЕНІЇ
00:38
МІНУСИ І НЕДОЛІКИ ЖИТТЯ В СЛОВЕНІЇ

Словенія - чудова в багатьох відносинах країна, але свої мінуси у неї теж, безумовно, є. При всіх незаперечних переваги Словенської республіки, наділеної прекрасною природою, цю країну важко назвати раєм для мігрантів. Особу, яка приїхала сюди з метою жити і працювати, чекають не тільки радості, а й деякі труднощі, та й бюрократія тут не гірше, ніж в Росії чи в Україні.

Основний недолік життя в Словенії - досить висока вартість нерухомості, як житлової, так і комерційної. При цьому рівень цін у країні цілком адекватний, але житло коштує помітно більше, ніж в інших країнах Східної Європи. Втім, Словенія - найрозвиненіша і багата держава східноєвропейського регіону, так що це можна пояснити. Але в Чехії або Словаччині квартира обійдеться помітно дешевше це факт. Також при переїзді до Словенії доведеться витратитися на істотні податкові збори і сплати державного мита. У разі бізнес-імміграції витрати зростуть ще більше.

Вигідно купити нерухомість у Словенії можна тут: mirag.ru.

Недоліки життя в СловенііНекоторим росіянам, які звикли до неосяжних просторах, Словенія може здатися дуже маленькою і тісною країною. Звичайно, маючи словенське громадянство або резиденцію, можна подорожувати по всьому Євросоюзу без бюрократичної тяганини, але до цього етапу ще треба дійти, і ніхто не скаже, що шлях буде легким.

Ще один мінус життя в Словенії - це, почасти, клімат цієї чудової, в общем-то, країни. Якщо ви не прихильник постійного тепла, то для вас цей недолік таким бути не буде, але якщо ви хочете жити там, де немає зими, то доведеться розв'язувати гаманець частіше звичайного. Теплий південь країни популярний у туристів, відповідно, там вище і ціни на нерухомість, і вартість життя в цілому. Втім, з огляду на розміри держави, цілком можна жити ближче до півночі і регулярно їздити відпочивати на південь, благо займе дорога кілька годин.

Вартість життя в цій країні все-таки вище, ніж в інших державах Східної Європи. Це обумовлено тим, що рівень життя в Словенії впритул підібрався до таких показників у Угорщині та Австрії, та й взагалі цю країну нерідко називають однією з кращих для життя. Подібна хороша репутація, безумовно, заслужена, але через це вартість життя зростає.

Мабуть, на цьому перелік мінусів життя в Словенії можна вважати закінченим. Як бачите, їх не так вже й багато, адже Словенія - дійсно чудова країна. Але один з найважливіших показників при виборі країни для імміграції - вартість життя, а в Словенії вартість життя не найнижча.

Просмотров: 398 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz