Четверг, 28.03.2024, 22:08
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Декабрь » 14 » Міфи про сталеві броньовані двері
22:45
Міфи про сталеві броньовані двері

Кожен з нас хоче мати красиву надійну двері, з якої наш дім стане справжньою фортецею. Але як правильно вибрати металеві двері серед такого великого розмаїття на ринках і в магазинах? Рідкісний продавець не нахвалює свій товар і не хоче набити ціну, користуючись при цьому недостатньою поінформованістю покупця. У цій статті ми розберемося з основними помилками і прийомами, з-за яких витрачаються зайві кошти і не досягається необхідний результат.

Дорога двері – має найкращі захисні функції.

Захисні якості вашої двері слід підбирати індивідуально, все залежить від того, який результат вам потрібен. Наприклад, деякі властивості, які вам зовсім не знадобляться, можуть сильно змінити вартість виробу. За фасад з дорогих порід дерева до суми може додатися ще половина вартості. Імпортні двері значно дорожче вітчизняних, остаточна ціна тут залежить від бренду і митних витрат, однак і вітчизняні виробники виготовляють двері, нітрохи не поступаються зарубіжним аналогам, так навіщо платити за дорогі бренди?

Можна купити дешеву та надійну двері.

Дешеві двері - це категорія товарів, про яких можна говорити з впевненістю "дешево добре не буває", оскільки виготовлення вхідних дверей вимагає застосування сучасних технологій і високої точності виробництва. Потрібно розуміти, що дешеві двері, як правило, це або економія на матеріалі, або кустарне виробництво. І в одному, і в іншому випадку, такі двері не здатні забезпечити реальну безпеку і високий рівень взломостойкості. Крім того, дешеві двері мають дуже погану звукову та теплову ізоляцію.

Важкі двері надійніше звичайної.

Вага вхідних дверей ні в якій мірі не є гарантією високих захисних властивостей. Нормальні двері важкими не роблять завдяки використанню легованої сталі. Зайва маса двері, крім незручності, приводить до швидкого зносу петель і полегшує злом. Також, з ослабленням петель і одночасним зростанням навантаження на короб, двері отримують перекіс, що утрудняє правильну експлуатацію замку і призводить до його поломки.

Замовляйте металеві двері високої якості на сайті: входные металлические двери.

Є двері, які нічим не можна зламати.

Будь-які двері, навіть сама супернадежная», без додаткових факторів, таких як сигналізація, охоронна система, відеоспостереження, не може бути перешкодою для злодіїв. Досвідчені зловмисники можуть розкрити двері без злому замка, у більшості з них є декілька самих несподіваних варіантів, про які багато хто з нас навіть й не здогадується. Але жоден з них не стане ламати двері, помітивши миготіння сигналізації або вічко відеокамери, тому приділіть увагу також додаткового захисту.

Товщина сталевих листів – найголовніше у двері.

Товщина сталевого листа не є критерієм міцності та потужності. Прихованість додаткових конструкцій, наявність добре змодельованих ребер жорсткості, правильно підібрані властивості металу це основа правильного складання броньованих дверей.

Хороші замки – запорука надійності двері.

Безумовно, замки кустарного виробництва повністю позбавляють переваги навіть найсучаснішу броньовані двері, адже, як відомо, на замки припадає половина всієї стійкості. Двері повинні бути важко вскрываемой, надійної і стійкої до застосування зовнішньої сили, але крім замків бажано також звернути увагу на противосрезы, притвори, наличники.

Для надійності сталевих дверей потрібен третій лист металу.

Міцність сталевих дверей з додаванням третього аркуша не посилить конструкцію, а тільки додасть їй зайву вагу. Якщо все ж жорсткості ребер недостатньо, можна використати другий лист металу, але цей спосіб дуже застарів. Немає сенсу переплачувати за те, що виробник не освоїв необхідні сучасні технології.

Захисні властивості дверей збільшаться за рахунок унікальних властивостей легованого сталевого листа.
Найчастіше цю фразу можна почути від продавців, але вони навряд чи знають, які такі особливі властивості отримує сталевий лист під час легування, та й як, і навіщо взагалі його легують.

Чим більше замків має двері - тим краще.

Кількість замків додають не безпека, а проблему обслуговування і ремонт цих самих замків. Для забезпечення достатньої безпеки вистачить і 2 замків підвищеної секретності, все інше – це безглузде надмірність,

Особливі суперзащитные властивості двері пояснюються тим, що її зробили на секретному підприємстві (військове або оборонному заводі.

На сьогоднішній день, всі броньовані двері роблять абсолютно легально, на звичайних підприємствах без будь-яких секретів, і це нітрохи не збавляє їх надійності і якості збірки.

Підвищена тепло - і звукоізоляція дверей досягається за рахунок використання особливих речовин.

Для гарної ізоляції достатньо застосування звичайного мінерального утеплювача, а всі заливки суперпрочными сумішами і бетонами, іноді навіть з товченим склом і свинцевої стружкою, реально не впливають на якість і можуть навіть завдати шкоди.

Міцність дверей збільшена за рахунок заповнення дверного короба сумішшю бетону.

Коли конструкція дверної коробки виготовлені із зварених між собою армуючих ребер, то вона має достатню твердість і міцність. Необхідність заповнення з'являється тільки тоді, коли коробка з метою економії, не замкнута, тобто, зроблена із сталевого профілю без додаткових ребер жорсткості.

Тепло - і звукоізоляція підвищується за рахунок заповнення дверної коробки сумішшю бетону.

Тепло - і звукоізоляція дверей жодним чином не пов'язана з заповненням дверної коробки різними сумішами. При чіткому дотриманні технології складання ці параметри і так дуже високі.

Просмотров: 392 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz