Суббота, 20.04.2024, 06:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 14 » Ловелас
18:44
Ловелас

Ловелас належить до біологічно активних добавок і не призначений для використання як лікарський препарат в якості медикаментозної терапії.
В основу добавки Ловелас закладені традиції древньої тибетської медицини і сучасні технології фармацевтики. Комплекс цілющих компонентів допомагає чоловікам відчути впевненість в собі.
Еврікома длиннолистная підвищує вироблення чоловічого гормону тестостерону. Відомий малайзійський афродизіак допомагає підвищити лібідо, сексуальний потяг, посилити м'язовий тонус і прискорити набір м'язової маси.
Гриб кордицепс відомий китайській народній медицині понад п'ять тисяч років як омолоджуючий засіб і легкий афродизіак.
Смілакс незабудкоцветковий підвищує захисні функції організму, посилює дію інших афродизіаків і підвищує вироблення тестостерону. Застосування сассапареля допомагає підвищити кількість насінної рідини за рахунок посилення кровообігу, це дозволяє чоловікам отримати більш довгий оргазм і поліпшити репродуктивні якості сперми.
Грамотне комбінування цілющих трав в препараті Ловелас допомагає не тільки усунути проблеми сексуальної сфери, а й ефективно використовувати як доповнення до медикаментозної терапії при хронічному уретриті, аденомі, простатиті.
Замовити препарат ви можете тут: будь мобильным мачо вместе с набором Ловелас
Рекомендації по вживанню:
Ловелас призначений для чоловіків з еректильною дисфункцією, проблемами сексуального потягу, передчасного сім'явиверження, хронічними простатитом і уретритом, аденомою і іншими патологіями, які приносять моральне пригнічення. Крім усунення патології, БАД також показаний чоловікам з метою профілактики розладів в сексуальній сфері.
Добавку слід вживати чоловікам по 1 капс. 1-2 р. / Добу під час їжі. Прийом Ловеласа слід проводити курсами по 15-30 днів. Якщо потрібно курс можна повторити, то його відновлюють з інтервалом в 1 місяць після попереднього.
Якщо одночасно з застосуванням Ловеласа слід вживати інші БАД, рекомендується витримати 2-х годинний інтервал між добавками.
Побічна дія:
При вживанні препарату Ловелас можливий розвиток алергії на компоненти БАД.
Інших побічних проявів при прийомі відповідно до рекомендацій не спостерігалося.
Протипоказання:
Ловелас заборонено використовувати при індивідуальної непереносимості складових кошти.
Протипоказано вживати БАД дітям і жінкам.
Представникам чоловічої статі з вираженими симптомами захворювань серцево-судинної системи, підвищеною нервовою збудливістю і безсонням слід утриматися від застосування біологічно активної добавки Ловелас.
Особливі вказівки:
Взаємодія кошти Ловелас в комплексі з лікарськими препаратами не виявлено.
Випадки передозування БАД не описані до клінічної практики.
Ловелас протипоказаний до використання жінкам при вагітності та грудному вигодовуванні дитини при лактації.
Форма випуску:
Ловелас випускається у вигляді капсул по 330 мг, від темно до світло бежевого кольору. Капсули розфасовані в блістери по 5 шт. В одній упаковці міститься 5 або 15 капсул.
Замовляйте препарат Ловелас вже зараз: http://nasha-sila.com.ua/viagra-kupit.php?group_id=82
Склад:
Ловелас складається з витяжок кореневища еврікоми длиннолистной, гриба кордицепса китайського, кореневої системи смілакс незабудкоцветкового. Додатково в капсулах використовується картопля мальтодекстрин і стеарат магнію, капсульна оболонка виконана з целюлози.

Просмотров: 568 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz