Суббота, 20.04.2024, 06:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Декабрь » 19 » Куди можна поїхати відпочити недорого
04:02
Куди можна поїхати відпочити недорого

Багато російські любителі туризму з нетерпінням чекають свого законного відпустки, щоб відправитися в подорож-мрію, подорож, про яку будували плани цілий рік, а може - і все життя! Але що таке подорож мрії? Для більшості - це, безсумнівно, не тільки першокласний відпочинок в бажаному місці, але багатьох хвилює ще й куди поїхати недорого. Дійсно, всім хочеться з максимальним комфортом провести відпускний час, а заплатити за це - як можна менше. Думаєте, це нереально? Ви помиляєтеся...

Отже, варіант перший – куди поїхати дешево. У такому випадку варто звернути свою увагу на відомі всім гарячі тури, запрошують в Туреччину, Єгипет, ОАЕ. Чим ближче дата виїзду, тим дешевше стає путівка. Якщо вдається взяти путівки за кілька днів до подорожі, то ваша економія може скласти до 50% від «стартової ціни». Такий економний відпочинок облюбували сьогодні тисячі росіян. Якщо ви легкі на підйом, якщо вас не лякають швидкі збори, якщо гостро стоїть задача, куди поїхати відпочивати недорого, і приваблює перспектива значної економії коштів, ловіть момент.

Знаходитесь в Києві? Спробуйте: отдых под киевом.

Тільки пам'ятайте, гарячий тур не буде чекати, поки ви зберете необхідне кількість документів, все повинно бути «на руках». Тільки тоді ви зможете поповнити ряди щасливчиків, які вирушають на недорогий відпочинок. Особливо це потрібно враховувати при поїздках за кордон. Відмінно і економно можна з'їздити і відпочити з палаючого туру в Таїланд, Туніс, Францію, Італію, Болгарію, Гоа і багато інші екзотичні країни світу.

Другий варіант, куди краще поїхати відпочивати недорого – це варіант прямо протилежний гарячими путівками. Це той випадок, коли ви задовго до поїздки, заздалегідь бронюєте тур. Забронювати тури краще за кілька тижнів або ще краще – місяців. При цьому ви отримаєте гарантований дешевий відпочинок там, куди прагнули, завчасно спланований і бажаному місці. Раннє бронювання туру дозволяє зберегти значні кошти. В Європі сьогодні такий вид придбання путівок і турів дуже популярний.

Російські туристи і любителі подорожей теж починають користуватися такою послугою, як завчасне бронювання туру, заощаджуючи при цьому кошти і отримуючи бажаний вид відпочинку. Найчастіше завчасно бронюють тури сезонні, що припадають на травневі свята, Різдво, Новий рік. Курорти Церматт в Швейцарії, Куршевель у Франції, гірська Австрія – ці різдвяні тури бронюють ще в травні.

Зрозуміло, придбання горящих путівок або раннє бронювання туру може в значній мірі вирішити питання, куди поїхати відпочивати дешево. Значна економія коштів на путівки при цьому дозволяє відпочити з розмахом. Але існує й таке поняття як бюджетний відпочинок. Багато досвідчені туристи, відпочиваючи за кордоном, воліють зупинятися в недорогому готелі. Гарне враження справляють готелі категорій 2 – 3 зірки в Таїланді, ОАЕ та Гоа. Правда, в Таїланді офіційно немає градації готелів по зірковості, їх категорії визначають російські турагентства «на око», в залежності від набору послуг, що надаються. Найдешевші – сімейні готелі, але сервіс у них мінімальний. Значно зекономити на проживанні, туристи отримують сто відсотків яскравих вражень і емоцій від перебування в зарубіжній країні.

І ще один варіант, куди можна поїхати відпочити при мінімумі витрат – це автобусні тури по Європі. На сьогоднішній день це один з найпопулярніших видів відпочинку. Поїздка в комфортабельному автобусі, маса вражень від побаченого за невеликий проміжок часу дозволить побувати в декількох місцях за одну поїздку. Особливою популярністю користуються поїздки в Париж, Берлін, Прагу, Лондон та інші європейські столиці. Найприкметніше, що ви самі можете вибрати маршрут свого майбутнього подорожі, вирішити, які відвідати пам'ятні місця та екскурсії.

Сьогодні існує безліч місць, куди можна поїхати відпочити, ще й заощадивши при цьому кошти. Різні країни, курорти, екзотичні місця підкоряться вам, достатньо тільки вибрати відповідний за ціною і напрямом тур.

Просмотров: 804 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz