Пятница, 29.03.2024, 01:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Январь » 18 » Кілька корисних порад як вибрати меблі для передпокою
23:40
Кілька корисних порад як вибрати меблі для передпокою

Наповнення для шафи в передпокій

Кілька корисних порад як вибрати меблі для передпокою

1. Розмір шафи для передпокою
  Вибираючи шафу для передпокою дуже важливо, щоб розмір обраної вами меблів підходив під розміри вашого передпокою, щоб не перешкоджав вільному проходу. Якщо стандартна меблі з магазину не буде підходити під розміри вашого передпокою, то буде краще витратитися більше і придбати меблі для передпокою на замовлення. Купуючи меблі під замовлення добре буде виготовити її до самої стелі. Такі меблі буде не тільки більш місткості, але і буде виглядати як єдина конструкція зі стіною.
Пам'ятайте, меблі купується не на один рік.

Найкращі меблі ви знайдете здесь.
Тут ви зможете купити готові меблі а також замовити ексклюзивні.
 

2 Двері шафи.
  Як правило коридорах відводиться не багато місця і для зручності використання шафа рекомендується встановлювати не орні двері, а розсувні (шафа-купе).

3. Глибина шафи
  Не рекомендується купувати передпокій вже 40 см, так як такі меблі якщо і буде займати менше місця, але розмістити в такій шафі буде можна 2-3 речі. Важливо враховувати що якщо ви хочете замовити шафу з розсувними системою (шафа-купе), то тільки система буде займати для однодверний системи 5см, а двох дверна шафа-купе 10см. Іноді клієнта не попереджають про такий нюанс і надалі така шафа стає практично не функціональним.

4 Дзеркало
   Хорошим рішенням буде забезпечити шафа дзеркалом, наприклад засувні дзеркальними дверима. Така шафа не тільки візуально буде збільшувати простір коридору, але і ви зможете себе побачити у повний зріст, що так важливо перед тим як вийти з дому. Тоновані дзеркала не рекомендуються для передпокою.

5 Фурнітура та наповнення шафи
  Так як передпокій використовується кожен день буде правильно не економити на фурнітурі такі як петлі або розсувні система. Дешеве наповнення (фурнітура) швидко зноситься.
У шафі для передпокою необхідно передбачити відділення не тільки для верхнього одягу, а й для взуття, головних уборів, гачки для сумок і парасольок.

6 Колір шафи
   Так як в коридорі як правило немає вікон і він темніший ніж інші кімнати буде добре виглядати світлі тони. Вони більше відбивають світло і візуально збільшують простір. Можна поєднувати двох кольорів контрастних відтінків світлого і темного. Наприклад колір корпусу світлий, а кромка ДСП темна.

Просмотров: 449 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz