Пятница, 19.04.2024, 14:58
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Март » 24 » Как выбрать мебель для ванной комнаты?
23:47
Как выбрать мебель для ванной комнаты?

Ванна кімната грає далеко не останню роль в житті сучасної людини. Щоденне відвідування санвузла впливає на наш настрій і здоров'я, і ​​хочеться щоб цей вплив був позитивним. Для цього слід грамотно підібрати меблі для ванної кімнати, не жертвуючи ні функціоналом, ні привабливістю дизайну. Визначитися з вибором необхідного допоможе розбір існуючого асортименту.

Є з чого вибрати
 
У «обов'язковий набір» меблів, тобто найнеобхідніше, зазвичай включають таке: тумба з раковиною, дзеркало, шафки, корзина для білизни. Підвісне виконання меблів є найбільш оптимальним - візуально приміщення стає просторіше, і істотно полегшується процес прибирання. Що стосується вибору форми - рекомендується вибирати округлі вироби. Так ви заощадите додаткове місце, а так само вбережете себе від випадкових травм: посковзнутися і вдаритися об гострий кут раковини - приємного мало.

Виробники, як вітчизняні, так і зарубіжні, пропонують широкий асортимент товарів. Тут слід врахувати, що вітчизняні меблі адаптується для маленьких ванних кімнат, вона проста, і коштує недорого. Імпортні ж зазвичай створюються під досить великі приміщення, але відрізняються якістю (відповідно і ціною).

Обирайте та замовляйте меблы тут: Наполеон Атолл (Ольвия).
Широкий вибір, висока якість та доступні ціни.

Якість - запорука успіху
 
Окремої моменту заслуговує матеріал виготовлення меблів для ванної. Найбільш часто використовується вологостійкі МДФ і ДСП, а для оформлення - кромка з ПВХ або пластику. МДФ дозволяє створювати частини будь-якої форми і забарвлення, кольорова емаль відмінно лягає на цьому матеріал. Альтернатива - дерев'яний шпон, покритий спеціальним лаком.
 
Більш витонченим, елітним і дорогим матеріалом для меблів є дерево вологостійких порід, скла, каменю. Тут, однак, не варто забувати про доречність і сполучуваності матеріалу із загальним інтер'єром і дизайном ванної кімнати. У будь-якому випадку - вибирайте надійного і перевіреного виробника, як самих меблів, так і фурнітури: хромований метал прослужить довго, і не втратить зовнішній вигляд, на відміну від пластику.

Гармонія і естетика
 
Слід зазначити, що меблі для ванної кімнати слід підбирати одного стилю, і відповідної колірної гами. Тут все обмежується тільки вашою фантазією: чи оформляти ванну кімнату в класичному білому, яскраво-червоному, мінімалізм або хай-тек - є де розгулятися!

Просмотров: 501 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz