Пятница, 26.04.2024, 17:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Октябрь » 19 » Кабель геофизический
18:41
Кабель геофизический

Геофізичний кабель об'єднує в собі механічну і електричну лінії зв'язку між свердловинним приладом і наземної апаратурою. За допомогою кабелю здійснюється спуско-підйомні операції (СПО), харчування приладів електричною енергією, передача вимірювальної інформації, визначення глибини при ГІС. 

Геофізичний кабель - грузонесушій кабель контролю, управління та сигналізації для ланцюгів дистанційного вимірювання геофізичних властивостей порід, прохідних при бурінні і промислово-гео-фізичною розвідці свердловин. 

Геофізичний кабель можна купити тут: крепкий кабель геофизический с завода Сургут.
Фірма що продає спеціалізується саме на цьому кабелі.
Ціни доступні, продукція високої якості.

Геофізичний кабель має броню з шарів сталевих оцинкованих дротів або з корозійностійкої сталі. Напрямок накладення непарних повивов - праве, парних - ліве. Для одножильних кабелів допускається зворотне накладення повивов. Перехрещування дротів в повиві не допускається. Сумарний просвіт між дротами броні в будь-якому перетині кабелю не повинен бути більше одного діаметра дроту.

Геофізичний кабель для дослідження похилих і горизонтальних свердловин та спосіб дослідження цих свердловин.

Перемотка геофізичного кабелю з транспортного барабана на барабан підйомника проводиться із застосуванням спеціального перемотувального пристрою, що дозволяє намотування кабелю (а при експлуатації змотування) виконати під натягом. Діаметр опорного диска приймального барабана повинен бути не менше 40 діаметрів кабелю. Вимоги по даному параметру для кабелів з підвищеною осьової жорсткістю встановлюються в технічних умовах на конкретний тип (марку) кабелю. Намотка виконується щільно виток до витка, так як при слабкій намотке вишележащіе витки западають між сла-бонамотанньгмі нижніми витками, порушується правильність укладання, і при смотка-намотке кабель може бути пошкоджений.

Просмотров: 1177 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz