Суббота, 20.04.2024, 16:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 9 » Яку освіту вибрати, вищу або середню спеціальну
23:24
Яку освіту вибрати, вищу або середню спеціальну

У сучасному суспільстві існує стереотип, що, не маючи вищої освіти, неможливо отримати престижну і високооплачувану роботу.
Якщо ви бажаєте дізнатися, на що звертають увагу хлопці, коли вибирають для себе дівчину, тоді вам слід відвідати ресурс Психологія. Там ви зможете дізнатися, яким захистом володіє дівчина, і якою зброєю користуються хлопці, щоб її подолати.

Проте, все частіше доводиться спостерігати картину, коли фахівцям з дипломом про вищу освіту доводиться йти працювати продавцями або кур'єрами, так як нинішній ринок праці перенасичений юристами та економістами. Тому сьогоднішні випускники нерідко надходять в технікум або училище, щоб відразу опанувати обраною професією і почати заробляти.

В основному, середньоспеціальних навчальних закладів роблять більший упор в навчанні на практику, ніж на теорію. Наприклад, в професії перукаря, хоч і передбачається знання теоретичних основ, найважливішим моментом є оволодіння студентами практичних навичок в стрижці, завивці, фарбуванні волосся в різних техніках, зокрема фарбування омбре. Тому випускники відразу зможуть влаштуватися на роботу, так як мають досвід у своїх професійних обов'язків. Випускникам же вищих навчальних закладів буває складно працевлаштуватися, так як теоретичні знання у них переважають над практичними, і більшість роботодавців вимагають наявність досвіду.

Про те як отримати освіту у Польщі тут: бакалавр в Польше

До переваг середньо-спеціальної освіти варто віднести його досить невисоку вартість при контрактне навчання. Тим більше платна освіта зустрічається не часто, в основному абітурієнтам вдається вступити на бюджетній основі. На навчання в среднеспециальном закладі доведеться витратити близько трьох років, що практично в два рази менше, ніж при отриманні вищої освіти.

Основним недоліком є ​​те, що більшість роботодавців досі не перебудувалися, і головним для них є диплом про вищу освіту, а не здатності претендента. Як би там не було, у випускників середньоспеціальних навчальних закладів завжди є можливість продовжити навчання, і вступити до ВНЗ відразу на третій курс.

Просмотров: 661 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz